Un analist al CNN a cerut public ca „guvernul din umbră” al SUA să-l răstoarne pe Donald Trump după întâlnirea acestuia cu Vladimir Putin

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Phillip Mudd, analist al postului de televiziune CNN, s-a întrebat luni când va ieși la suprafață „guvernul din umbră” de la Washington și-l va răsturna pe președintele Trump, ca urmare a întâlnirii acestuia cu Vladimir Putin, informează Breitbart.

Comentariul lui Mudd a venit ca urmare a afirmațiilor senatorului John McCain, conform cărora prestația lui Trump a fost una dintre „cele mai rușinoase din memoria sa” din partea unui președinte american.
„Întrebarea me ar fi: când vor spune membrii cercului intim al președintelui că ne `portretizezi, în termenii administrației americane – mai rău decât ca pe un tiran, Vladimir Putin?’. E un lucru curios în Guvernul american: când vom vedea un guvern din umbră să iasă și să spună: `nu putem fi de partea Guvernului`, fie că e vorba de membrii Cabinetului sau de ai Senatului?”, s-a întrebat fostul agent CIA în direct la televiziunea CNN.

De mai mulți ani, în Statele Unite se discută foarte mult despre conceptul de „Deep State” (stat profund).”[1]


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Un-analist-al-CNN-a-cerut-public-ca-%E2%80%9Eguvernul-din-umbra-al-SUA-sa-l-rastoarne-pe-Donald-Trump-dupa-intalnirea-acestuia-cu-Vladimir-Putin-151868
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...