Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un arhiepiscop de rit catolic, a fost interogat in cadrul unui proces sexual cu privire la clasicele abuzuri sexuale, in care au fost implicat, numai si numai preoti catolici de la Vatican. Arhiepiscopul, Robert Carlson, a fost cancelar al Arhiepiscopiei din Minneapolis, in anii 1980. Potrivit Daily Mail[1] el a fost acuzat de implicarea intr-un abuz sexual in acea vreme, motiv pentru care este interogat in prezent.

Intrebat daca stia ca este ilegal sa ai relatie sexuala cu un minor acesta a oferit un raspuns, sincer, dar halucinant in acelasi timp: “Nu sunt sigur ca am stiut, ca ar fi ilegal in anii 1980”. Acesta se pare ca a fost implicat in cadrul unui abuz sexual in anul 1984, an pe care, surprinzator, nu si-l mai amintea.  Astfel de declaratii nu fac decat sa puna si mai multe paie pe foc si sa arunce in aer, pozitia, si asa subreda a bisericii crestine, respectiv Vaticanului.


O alta stire socanta, prezentata de Realitatea TV[2], la data 24 martie 2012, expunea povestea socanta, a unei adolescente care a fost rapita pentru orgii sexuale la Vatican:

“Sfântul scaun a fost direct implicat în dispariţia Emanuelei Orlandi, o tânără de 15 ani, în 1983. Este mărturisirea şocantă a lui Gabriele Amorth, şeful exorciştilor de la Vatican. Mai mult, potrivit exorictului, fata ar fi fost răpită pentru “a satisface nevoile sexuale ale preoţilor de la Vatican”.

“Petrecerile erau organizate pentru preoţii de la Vatican. Iar un jandarm juca rolul celui care recruta fetele de pe stradă. La aceste orgii sexuale participa personalul unei ambasade străine la Vatican, înalţi demnitari din societatea italiană, dar şi membri ai Sfântului Scaun. Emanuela Orlandi a fost victima acestor ritualuri barbare”, a declarat părintele Gabriel pentru La Stampa, scrie jurnalul.ro, citând The Telegraph.

Autorităţile cred că oasele Emanuelei Orlandi ar fi cele găsite într-un sicriu în care ar fi trebuit să fie rămăşiţele unui mafiot Italian, Enrico De Pedis, ucis în 1990. Bărbatul ar fi şi cel care ar fi răpit-o pe fată de pe stradă.

Descoperirea a fost făcută în urma unui telefon anonim. Imediat după anunţarea găsirii oaselor, părintele Gabriele Amorth a declarat că tânăra a fost ucisă în 1983, anul în care a şi fost răpită, atunci când avea 15 ani.

“A fost o crimă care a avut în spatele ei un abuz sexual. Cred că Emanuela a ajuns printre fetele recrutate de unul dintre angajaţii de la arhiva Vaticanului”, a mărturisit părintele Amorth.”[2]

P.S. In loc sa renunte la mizeria de celibat si sa aiba femei, ajung sa devina frustrati din punct de vedere sexual, pentru ca oprirea si privarea corpului de activitate sexuala, produce dezechilibre psiho-fiziologice, iar ei ajung sa devina obsedati abuzand orice persoane de sex feminin le vad in cale.


SURSE

1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2654529/Archbishop-quizzed-sexual-abuse-lawsuit-claims-didnt-know-illegal-priests-sex-children-1980s.html

2. http://www.realitatea.net/socant-adolescenta-rapita-pentru-orgiile-sexuale-de-la-vatican_945762.html

2.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Pestera Movile de langa Mangalia este unica pe Planeta: singurul ecosistem din lume, unde viata este independenta fata de Soare, prin Chemosinteza (viata fara oxigen) ! Oamenii de stiinta de la NASA au fost socati sa afle asta si au inceput s-o cerceteze !
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Guvernul României încearcă să saboteze Referendumul pentru Familie, după ce globaliștii UE le-au cerut politicienilor români să nu susțină acest Referendum. Activiștii #Rezist îndeamnă la boicot
Polonia a repatriat circa 100 de tone din rezervele sale de aur depozitate la Banca Angliei
Emisiune la OTV despre Conspiratii, Noua Ordine Mondiala si Descoperirea din Bucegi !
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Pestera "Piatra Altarului" - o minune a Romaniei unde densitatea cristalelor este printre cele mai mari din lume !
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Adevar ascuns: beneficiile Soarelui in tratarea cancerului ! Baile de soare recomandate tuturor oamenilor !
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro