Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un arhiepiscop de rit catolic, a fost interogat in cadrul unui proces sexual cu privire la clasicele abuzuri sexuale, in care au fost implicat, numai si numai preoti catolici de la Vatican. Arhiepiscopul, Robert Carlson, a fost cancelar al Arhiepiscopiei din Minneapolis, in anii 1980. Potrivit Daily Mail[1] el a fost acuzat de implicarea intr-un abuz sexual in acea vreme, motiv pentru care este interogat in prezent.

Intrebat daca stia ca este ilegal sa ai relatie sexuala cu un minor acesta a oferit un raspuns, sincer, dar halucinant in acelasi timp: „Nu sunt sigur ca am stiut, ca ar fi ilegal in anii 1980”. Acesta se pare ca a fost implicat in cadrul unui abuz sexual in anul 1984, an pe care, surprinzator, nu si-l mai amintea.  Astfel de declaratii nu fac decat sa puna si mai multe paie pe foc si sa arunce in aer, pozitia, si asa subreda a bisericii crestine, respectiv Vaticanului.


O alta stire socanta, prezentata de Realitatea TV[2], la data 24 martie 2012, expunea povestea socanta, a unei adolescente care a fost rapita pentru orgii sexuale la Vatican:

„Sfântul scaun a fost direct implicat în dispariţia Emanuelei Orlandi, o tânără de 15 ani, în 1983. Este mărturisirea şocantă a lui Gabriele Amorth, şeful exorciştilor de la Vatican. Mai mult, potrivit exorictului, fata ar fi fost răpită pentru „a satisface nevoile sexuale ale preoţilor de la Vatican”.

„Petrecerile erau organizate pentru preoţii de la Vatican. Iar un jandarm juca rolul celui care recruta fetele de pe stradă. La aceste orgii sexuale participa personalul unei ambasade străine la Vatican, înalţi demnitari din societatea italiană, dar şi membri ai Sfântului Scaun. Emanuela Orlandi a fost victima acestor ritualuri barbare”, a declarat părintele Gabriel pentru La Stampa, scrie jurnalul.ro, citând The Telegraph.

Autorităţile cred că oasele Emanuelei Orlandi ar fi cele găsite într-un sicriu în care ar fi trebuit să fie rămăşiţele unui mafiot Italian, Enrico De Pedis, ucis în 1990. Bărbatul ar fi şi cel care ar fi răpit-o pe fată de pe stradă.

Descoperirea a fost făcută în urma unui telefon anonim. Imediat după anunţarea găsirii oaselor, părintele Gabriele Amorth a declarat că tânăra a fost ucisă în 1983, anul în care a şi fost răpită, atunci când avea 15 ani.

„A fost o crimă care a avut în spatele ei un abuz sexual. Cred că Emanuela a ajuns printre fetele recrutate de unul dintre angajaţii de la arhiva Vaticanului”, a mărturisit părintele Amorth.”[2]

P.S. In loc sa renunte la mizeria de celibat si sa aiba femei, ajung sa devina frustrati din punct de vedere sexual, pentru ca oprirea si privarea corpului de activitate sexuala, produce dezechilibre psiho-fiziologice, iar ei ajung sa devina obsedati abuzand orice persoane de sex feminin le vad in cale.


SURSE

1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2654529/Archbishop-quizzed-sexual-abuse-lawsuit-claims-didnt-know-illegal-priests-sex-children-1980s.html

2. http://www.realitatea.net/socant-adolescenta-rapita-pentru-orgiile-sexuale-de-la-vatican_945762.html

2.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...