Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un arhiepiscop de rit catolic, a fost interogat in cadrul unui proces sexual cu privire la clasicele abuzuri sexuale, in care au fost implicat, numai si numai preoti catolici de la Vatican. Arhiepiscopul, Robert Carlson, a fost cancelar al Arhiepiscopiei din Minneapolis, in anii 1980. Potrivit Daily Mail[1] el a fost acuzat de implicarea intr-un abuz sexual in acea vreme, motiv pentru care este interogat in prezent.

Intrebat daca stia ca este ilegal sa ai relatie sexuala cu un minor acesta a oferit un raspuns, sincer, dar halucinant in acelasi timp: “Nu sunt sigur ca am stiut, ca ar fi ilegal in anii 1980”. Acesta se pare ca a fost implicat in cadrul unui abuz sexual in anul 1984, an pe care, surprinzator, nu si-l mai amintea.  Astfel de declaratii nu fac decat sa puna si mai multe paie pe foc si sa arunce in aer, pozitia, si asa subreda a bisericii crestine, respectiv Vaticanului.


O alta stire socanta, prezentata de Realitatea TV[2], la data 24 martie 2012, expunea povestea socanta, a unei adolescente care a fost rapita pentru orgii sexuale la Vatican:

“Sfântul scaun a fost direct implicat în dispariţia Emanuelei Orlandi, o tânără de 15 ani, în 1983. Este mărturisirea şocantă a lui Gabriele Amorth, şeful exorciştilor de la Vatican. Mai mult, potrivit exorictului, fata ar fi fost răpită pentru “a satisface nevoile sexuale ale preoţilor de la Vatican”.

“Petrecerile erau organizate pentru preoţii de la Vatican. Iar un jandarm juca rolul celui care recruta fetele de pe stradă. La aceste orgii sexuale participa personalul unei ambasade străine la Vatican, înalţi demnitari din societatea italiană, dar şi membri ai Sfântului Scaun. Emanuela Orlandi a fost victima acestor ritualuri barbare”, a declarat părintele Gabriel pentru La Stampa, scrie jurnalul.ro, citând The Telegraph.

Autorităţile cred că oasele Emanuelei Orlandi ar fi cele găsite într-un sicriu în care ar fi trebuit să fie rămăşiţele unui mafiot Italian, Enrico De Pedis, ucis în 1990. Bărbatul ar fi şi cel care ar fi răpit-o pe fată de pe stradă.

Descoperirea a fost făcută în urma unui telefon anonim. Imediat după anunţarea găsirii oaselor, părintele Gabriele Amorth a declarat că tânăra a fost ucisă în 1983, anul în care a şi fost răpită, atunci când avea 15 ani.

“A fost o crimă care a avut în spatele ei un abuz sexual. Cred că Emanuela a ajuns printre fetele recrutate de unul dintre angajaţii de la arhiva Vaticanului”, a mărturisit părintele Amorth.”[2]

P.S. In loc sa renunte la mizeria de celibat si sa aiba femei, ajung sa devina frustrati din punct de vedere sexual, pentru ca oprirea si privarea corpului de activitate sexuala, produce dezechilibre psiho-fiziologice, iar ei ajung sa devina obsedati abuzand orice persoane de sex feminin le vad in cale.


SURSE

1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2654529/Archbishop-quizzed-sexual-abuse-lawsuit-claims-didnt-know-illegal-priests-sex-children-1980s.html

2. http://www.realitatea.net/socant-adolescenta-rapita-pentru-orgiile-sexuale-de-la-vatican_945762.html

2.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Marea Britanie: O mamă și-a vindecat copilul de o formă rară şi agresivă de leucemie după ce i-a administrat canabis
Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
Polonia și Ungaria vor crearea unei bănci regionale în Europa Centrală - detalii
Pestera "Piatra Altarului" - o minune a Romaniei unde densitatea cristalelor este printre cele mai mari din lume !
Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
Inventatori romani care au schimbat lumea in care traim datorita inteligentei sclipitoare ! Topul celor 10 inventatori, dar si a altor romani care au bulversat o lume intreaga !
Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro