Un australian si-a implantat un microcip in mana pentru a controla noul Iphone 6 ! Oamenii vor ajunge sclavii tehnologiei moderne !

Distribuie!

In acest articol o sa vedeti, inca o data, cum tehnologia moderna ajunge sa-i transforme pe oameni in sclavi. Potrivit Daily Mail[1], un australian si-a implantat un microcip in mana, pentru a putea sa controleze dispozitivele electronice din jur, „mai simplu”. Cat de horror !

big brother is watching you with rfid microchips

Ben Slater, si-a implantat un microcip de radio-frecventa, care are dimensiunea unui bob de orez, care a fost injectat in mana stanga cu ajutorul unei seringi speciale, la un atelier de tatuaje din Melbourne. Trebuie sa va precizez ca in aceste zile, fanaticii tehnologiei, au format cozi interminabile in asteptarea noului Iphone 6. Cei de la Daily Mail sustin ca acest barbat a facut acest implant mai ales ca va putea controla noul Iphone 6, pe care il astepta cu nerabdare. Sa nu uitam ca Iphone 5S, avea un sistem de citire pe baza amprentei personale, sub pretextul „securitatii”. Citirea amprentei unei persoane si preluarea ei in format virtual, poarta numele de biometrie.


astralian implant microcip

microcip in mana

Asa cum avem pasapoarte biometrice, asa vor sa ne duca treptat-treptat, catre cipuri. Cei de la Daily Mail, incearca sa ne prezinte „lucrurile bune” in urma implantarii microcipului si anume: poti deschide usa de la distanta, poti porni lumina fara sa te mai deplasezi la intrerupator, poti controla un computer sau televizor de la distanta, dar nimeni, inca, nu poate sa garanteze SECURITATEA fata de hackeri. Atunci cand vorbim de microcipari, trebuie sa vorbim si de hackeri, baietii rai, care vor sa aiba acces la informatii, care vor sa aiba controlul. Hacker-ii ajung sa sparga servere la FBI, NASA, chiar si Pentagon si se vor impotmoli ei cumva de un amarat de cip ?!

iphone 6 microcip

Acest om le-a declarat celor de la Daily Mail ca „doreste sa traiasca in viitor”. Eu i-as spune, sa incerce, sa traiasca in prezent, nu in viitor, nu in trecut. Acesta a mai declarat ca implantarea cipului a fost dureroasa, dar ca in doua saptamani i-a trecut. Implantul cu microcpuri nu este nou, in SUA, de exemplu, FDA (Food and Drug Administration), un fel de „Protectia Consumatorului” de la noi, au dat unda verde folosirii acestor cipuri, folosind iarasi pretextul cum ca „informatiile medicale ale oamenilor ar fi in siguranta”, dar nici ei n-au vorbit de hackeri. Cand sint intrebati despre cipuri si hackeri, se impotmolesc si nu mai stiu ce sa raspunda.


iphone 6

In prezent in SUA, exista un program de implantare de cipuri numit Obamacare, dedicat tuturor celor care obtin ajutoare sociale de la guvern. Acest program a creat un imens scandal in lumea religioasa, in special crestina, iar foarte multi s-au opus, proiectul ramanand astfel „in pom”, din cauza unei masive opozitii. Apoi, masonii din Nebraska (SUA), au facut conferinte prin care au chemat parinti si copii, pentru a le prezenta „beneficiile implantarii de microcipuri in copii”. Coincidenta este aceea, ca masonii sustineau, ca ei nu fac politica, nu se implica in astfel de activitati. Ori, vedem cum acestia, nu numai ca fac politica, dar sustin si proiecte politica, cum ar fi Obamacare.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/masonii-din-nebraska-sua-promoveaza-copiilor-nevoia-de-a-le-implanta-cip-uri-sub-piele-cu-pretextul-protectiei-lor.

SURSE

1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2746648/Australian-man-microchip-inserted-hand-use-iPhone-6.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...