Un austriac da in judecata facebook pentru spionaj asupra utilizatorilor ! In prezent 17.000 de oameni au semnat petitia care va fi trimisa la Tribunalul de la Viena !

by Daca Facebook-ul evreiesc, al sionistului Mark Zuckerberg, credea ca oamenii vor trece cu privirea toata aceasta mizerie, pe care tot ei au pus-o la punct, se pare ca s-au inselat, teribil de mult, deoarece, un student austriac, a lansat o petitie, care in prezent a fost semnata deja de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca Facebook-ul evreiesc, al sionistului Mark Zuckerberg, credea ca oamenii vor trece cu privirea toata aceasta mizerie, pe care tot ei au pus-o la punct, se pare ca s-au inselat, teribil de mult, deoarece, un student austriac, a lansat o petitie, care in prezent a fost semnata deja de 17.000 de utilizatori facebook, iar acest austriac a facut apel la un miliard de utilizatori pentru a i se alatura in cadrul acelui demers.

Totul a iesit pe tapet cand Facebook a fost expus de mai multi jurnalisti ca, s-a folosit de manipulare emotionala, dincolo de scandalurile de spionaj in care a fost implicata aceasta retea de socializare imensa.


Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/facebook-implicat-intr-un-scandal-de-manipulare-emotionala-a-utilizatorilor.

Preiau articolul integral, de pe site-ul independent.md:


“Peste 17 000 de persoane au semnat o petiție realizată de un student austriac împotriva Facebook, după ce reţeaua de socializare ar fi încălcat intimitatea utilizatorilor săi, potrivit Reuters.

Studentul Max Schrems, în vârstă de 26 de ani, a făcut un apel săptămâna trecută către un miliard de utilizatori Facebook pentru a semna petiția care urmează a fi transmisă Tribunalului de la Viena.

În conformitate cu legislația Austriei, un grup de persoane pote să-şi transfere doleanțele sale unei singure persoane, în acest caz lui Schrems, pentru a rula un proces comun.

Potrivit Reuters, Schrems cere daune de 500 de euro pentru fiecare utilizator care semnează petiția. Aceşti bani ar compensa faptul că Facebook nu a respectat intimitatea utilizatorilor şi a ajutat Agenția Națională de Securitate din SUA pentru a rula programul său de supraveghere, PRISM, care a minat datele personale ale utilizatorilor de pe internet.

Pentru ca utilizatorii să participe la procesul austriacului, ei trebuie să se autentifice pe site-ul FB Claim cu … Facebook, să dea toate datele, să completeze un chestionar şi apoi să se înscrie.

Potrivit ultimelor date, Facebook are 1,32 de miliarde de utilizatori şi are venituri în creştere cu 61% de la trimestru la trimestru, datorate creşterii veniturilor din advertising.”[1]

SURSE

1. http://independent.md/peste-17-000-de-utilizatori-dau-in-judecata-facebook-la-solicitarea-unui-student/#.U-EY0Xby9k1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Facebook a inceput sa stearga paginile ateiste incalcand legea 489/2006 dar si articolul 30 din Constitutia Romaniei cu privire la libertatea de exprimare si libertatea religioasa sau non-religioasa! Facebook demonstreaza inca o data ca nu este o retea de "libera exprimare"! Urmeaza paginile cu continut conspirationist...
"Oamenii lui Putin"
Damasc: Americanii recrutează și instruiesc teroriștii ISIS
SUA alocă 40 milioane dolari pentru combaterea propagandei străine
Cine este cel mai puternic: Papa sau Regina Angliei?
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Microbiologi din California: Redeschideți America acum! Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși. Gripa ucide oamenii! Covid omoară oamenii! Restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă
Ocupaţia israeliană în Cisiordania şi Fâşia Gaza. 49 de adevăruri semnificative
Frăția Șarpelui – cea mai veche organizație secretă de pe Pământ
Operațiunea Primavara Arabă (2010 - 2011): SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Lavrov dezvăluie cum SUA folosesc Europa împotriva Rusiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro