Un austriac da in judecata facebook pentru spionaj asupra utilizatorilor ! In prezent 17.000 de oameni au semnat petitia care va fi trimisa la Tribunalul de la Viena !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca Facebook-ul evreiesc, al sionistului Mark Zuckerberg, credea ca oamenii vor trece cu privirea toata aceasta mizerie, pe care tot ei au pus-o la punct, se pare ca s-au inselat, teribil de mult, deoarece, un student austriac, a lansat o petitie, care in prezent a fost semnata deja de 17.000 de utilizatori facebook, iar acest austriac a facut apel la un miliard de utilizatori pentru a i se alatura in cadrul acelui demers.

Totul a iesit pe tapet cand Facebook a fost expus de mai multi jurnalisti ca, s-a folosit de manipulare emotionala, dincolo de scandalurile de spionaj in care a fost implicata aceasta retea de socializare imensa.


Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/facebook-implicat-intr-un-scandal-de-manipulare-emotionala-a-utilizatorilor.

Preiau articolul integral, de pe site-ul independent.md:


„Peste 17 000 de persoane au semnat o petiție realizată de un student austriac împotriva Facebook, după ce reţeaua de socializare ar fi încălcat intimitatea utilizatorilor săi, potrivit Reuters.

Studentul Max Schrems, în vârstă de 26 de ani, a făcut un apel săptămâna trecută către un miliard de utilizatori Facebook pentru a semna petiția care urmează a fi transmisă Tribunalului de la Viena.

În conformitate cu legislația Austriei, un grup de persoane pote să-şi transfere doleanțele sale unei singure persoane, în acest caz lui Schrems, pentru a rula un proces comun.

Potrivit Reuters, Schrems cere daune de 500 de euro pentru fiecare utilizator care semnează petiția. Aceşti bani ar compensa faptul că Facebook nu a respectat intimitatea utilizatorilor şi a ajutat Agenția Națională de Securitate din SUA pentru a rula programul său de supraveghere, PRISM, care a minat datele personale ale utilizatorilor de pe internet.

Pentru ca utilizatorii să participe la procesul austriacului, ei trebuie să se autentifice pe site-ul FB Claim cu … Facebook, să dea toate datele, să completeze un chestionar şi apoi să se înscrie.

Potrivit ultimelor date, Facebook are 1,32 de miliarde de utilizatori şi are venituri în creştere cu 61% de la trimestru la trimestru, datorate creşterii veniturilor din advertising.”[1]

SURSE

1. http://independent.md/peste-17-000-de-utilizatori-dau-in-judecata-facebook-la-solicitarea-unui-student/#.U-EY0Xby9k1

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...