Un avion era să se ciocnească cu un OZN (2013)

Distribuie!

„Capitanul unui avion Airbus A320 a evitat in ultimul moment coliziunea cu un OZN, in momentul in care zbura deasupra localitatii Berkshire din Marea Britanie, aflata la doar 32 de kilometri de aeroportul Heatrow din Londra.

Pilotul avionului a zarit un obiect zburator neidentificat de culoare argintie care se indrepta direct spre cabina de pilotaj, la o altitudine de aproximativ 10.300 de metri, potrivit Sunday World.


Potrivit unui raport de securitate, pilotul ce si-a intors privirea pentru a se uita inainte, a observat un obiect ciudat care parea la aceeasi altitudine cu avionul.

„Am avut foarte putin timp pentru a ma concentra, fiind sub impresia ca suntem la un pas de coliziune”, a povestit acesta. Reactia a fost imediata, pilotul a virat avionul la dreapta si a alertat ofiterul de bord.


Capitanul avionului Airbus A320 a fost atat de speriat de incident, incat a intocmit un raport catre Centrul de securitate de la UK Airprox Board, care investigheaza evenimentele aeriene deosebite din spatiul aerian britanic.

Pilotul a declarat expertilor ca a vazut un obiect zburator sub forma unei tigari sau a unei mingi de rugby, care era „de un argintiu stralucitor, metalic”.

Incidentul s-a produs la o distanta de aproximativ 32 de kilometri fata de aeroportul Heatrow din Londra.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/inedit/la-un-pas-de-catastrofa-un-avion-era-sa-se-ciocneasca-cu-un-ozn-1274700
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...