Un avocat francez a depus plângere la Curtea Penală Internațională împotriva Israelului pe care îl acuză de ”crime de război”

by “Gilles Devers, un avocat francez, a anunțat, vineri, la Paris, că a depus plângere la Curtea Penală Internaţională (CPI), în numele ministrului palestinian al Justiţiei, pentru “crime de război” comise în timpul operaţiunilor israeliene din Fâşia Gaza, relatează AFP. Plângerea, depusă la procuroarea CPI Fatou Bensouda, vizează “crimele de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Gilles Devers, un avocat francez, a anunțat, vineri, la Paris, că a depus plângere la Curtea Penală Internaţională (CPI), în numele ministrului palestinian al Justiţiei, pentru “crime de război” comise în timpul operaţiunilor israeliene din Fâşia Gaza, relatează AFP.

Plângerea, depusă la procuroarea CPI Fatou Bensouda, vizează “crimele de război comise de armata israeliană în iunie şi iulie 2014 în Palestina, în contextul operaţiunii militare denumită Limita Protectoare”, a declarat Devers, în cadrul unei conferinţe de presă.


“Fiecare zi este marcată de comiterea unor noi crime, iar populaţia civilă reprezintă peste 80 la sută din victime. Copiii, femeile, spitalele, şcolile ONU: soldaţii israelieni nu respectă nimic. Este un atac militar asupra populaţiei palestiniene”, a afirmat avocatul, citind o declaraţie tradusă apoi în engleză şi arabă.

Îndreptată împotriva Hamas, operaţiunea Limita Protectoare, lansată la 8 iulie, s-a soldat cu moartea a 815 palestinieni şi rănirea altor 5.240, majoritatea civili, conform serviciilor de urgenţă din Gaza. Israelul a pierdut 32 de soldaţi şi doi civili.


Avocatul a apreciat că plângerea poate fi admisă, chiar dacă Palestina, recunoscută din noiembrie 2012 ca stat observator nemembru al ONU, nu a ratificat Statutul de la Roma care a fondat CPI. Nici Israelul nu a ratificat textul.

Potrivit lui Gilles Devers, precedentul ministru palestinian al Justiţiei a făcut o declaraţie de competenţă a CPI la 21 ianuarie 2009, care “rămâne perfect valabilă”.”[1]

Israel - Palestina

Va fi un eveniment istoric acela cand liderii sionisti israelieni vor fi deferiti Curtii Penale Internationale, dar in prezent acest fapt este greu de realizat, caci la conducerea lumii si a acestor institutii, in functii-cheie, se afla sionisti din familia Rothschild, cei ce sustin din plin genocidul nazist-sionist in Palestina.

La incetarea Mandatului Britanic in Palestina, liderul israelian, David Ben-Gurion a afirmat ca nu va accepta niciodata decizia de impartire a Palestinei dupa decizia ONU si ca o vor ocupa pe toata. Inainte de crearea sionismului de catre Theodor Herzl, arabii si evreii traiau in pace.

Problema in Palestina nu este una religioasa, ci una politica, iar sionismul este o politica ultranationalista si teritorialista, aceasta ideologie politica intra in contradictie cu religia Iudaica, din acest motiv evreii religiosi sunt antisionism.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/un-avocat-francez-a-depus-plangere-la-curtea-penala-internationala-impotriva-israelului-pe-care-il-acuza-de-crime-de-razboi-87840.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Putin propune retragerea tuturor forţelor străine din Siria. Reacţia SUA
Bolivia l-a expulzat pe ambasadorul Statelor Unite, Philip Goldberg, acuzându-l pe acesta că alimentează tulburările civile, care ameninţă preşedinţia primul indian indigen ales, Evo Morales, dar periclitează însăşi unitatea naţiunii boliviene
City of London, Washington DC și Vatican - centrele de putere ale Iluminaților de unde este condusă Planeta
Neomarxiștii au ieșit să protesteze împotriva naționaliștilor germani de la Alternativă pentru Germania (AfD), după ce aceștia au reușit să intre în Bundestag
Dries Van Agt, fost premier olandez: "Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război"
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Ce mai face Ucraina la 4 ani după maidanul #Rezist
Julian Assange, fondatorul Wikileaks: "Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă"
Italianul Matteo Salvini şi ungurul Viktor Orban vor să formeze un front anti-migraţie
Un interviu istoric revelează mari secrete de securitate națională, care au fost preluate de la extratereștri
Exercițiile militare ale SUA în Siria - o recunoaștere a ocupației
MK-Ultra: Guvernul Canadei plătește daune pe șest pentru victimele terifiantului program de spălare a creierului finanțat de CIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro