Un avocat francez a depus plângere la Curtea Penală Internațională împotriva Israelului pe care îl acuză de ”crime de război”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Gilles Devers, un avocat francez, a anunțat, vineri, la Paris, că a depus plângere la Curtea Penală Internaţională (CPI), în numele ministrului palestinian al Justiţiei, pentru „crime de război” comise în timpul operaţiunilor israeliene din Fâşia Gaza, relatează AFP.

Plângerea, depusă la procuroarea CPI Fatou Bensouda, vizează „crimele de război comise de armata israeliană în iunie şi iulie 2014 în Palestina, în contextul operaţiunii militare denumită Limita Protectoare”, a declarat Devers, în cadrul unei conferinţe de presă.


„Fiecare zi este marcată de comiterea unor noi crime, iar populaţia civilă reprezintă peste 80 la sută din victime. Copiii, femeile, spitalele, şcolile ONU: soldaţii israelieni nu respectă nimic. Este un atac militar asupra populaţiei palestiniene”, a afirmat avocatul, citind o declaraţie tradusă apoi în engleză şi arabă.

Îndreptată împotriva Hamas, operaţiunea Limita Protectoare, lansată la 8 iulie, s-a soldat cu moartea a 815 palestinieni şi rănirea altor 5.240, majoritatea civili, conform serviciilor de urgenţă din Gaza. Israelul a pierdut 32 de soldaţi şi doi civili.


Avocatul a apreciat că plângerea poate fi admisă, chiar dacă Palestina, recunoscută din noiembrie 2012 ca stat observator nemembru al ONU, nu a ratificat Statutul de la Roma care a fondat CPI. Nici Israelul nu a ratificat textul.

Potrivit lui Gilles Devers, precedentul ministru palestinian al Justiţiei a făcut o declaraţie de competenţă a CPI la 21 ianuarie 2009, care „rămâne perfect valabilă”.”[1]

Israel - Palestina

Va fi un eveniment istoric acela cand liderii sionisti israelieni vor fi deferiti Curtii Penale Internationale, dar in prezent acest fapt este greu de realizat, caci la conducerea lumii si a acestor institutii, in functii-cheie, se afla sionisti din familia Rothschild, cei ce sustin din plin genocidul nazist-sionist in Palestina.

La incetarea Mandatului Britanic in Palestina, liderul israelian, David Ben-Gurion a afirmat ca nu va accepta niciodata decizia de impartire a Palestinei dupa decizia ONU si ca o vor ocupa pe toata. Inainte de crearea sionismului de catre Theodor Herzl, arabii si evreii traiau in pace.

Problema in Palestina nu este una religioasa, ci una politica, iar sionismul este o politica ultranationalista si teritorialista, aceasta ideologie politica intra in contradictie cu religia Iudaica, din acest motiv evreii religiosi sunt antisionism.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/un-avocat-francez-a-depus-plangere-la-curtea-penala-internationala-impotriva-israelului-pe-care-il-acuza-de-crime-de-razboi-87840.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Parlamentul ungar a adoptat legea privind ONG-urile cu finanțare externă
Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
Al Bielek și straniile povești din viitor! Lumea se va schimba și nimic nu va mai fi la fel
Conspiratia microcipurilor RFID - implanturi cu microcipuri RFID pentru toti oamenii in Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a/al Iluminatilor
Zbigniew Brzezinski și Guvernul Mondial
America are un buget negru (black budget) care nu este aprobat de Congres şi pe care nici măcar preşedintele nu îl cunoaşte şi, cu atât mai puţin, îl controlează. În fiecare an, aceste proiecte negre (black projects) înghit aproape 1,25 trilioane de dolari, adică aproape 25% din PIB (produsul intern brut) al SUA, ceea ce reprezintă mai mult chiar decât bugetul Apărării SUA şi al oricărei alte ţări din lume
Loviturile aeriene ale coaliţiei conduse de SUA au ucis în trei luni 978 de civili la Raqqa(OSDO)
Iranul acuză SUA că utilizează informații false pentru a ataca Siria și că Washingtonul se află de partea organizațiilor teroriste Al-Qaeda și ISIS
Israelul şi Arabia Saudită ar fi pregătit în secret atacarea Iranului
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Ministerul Educaţiei din SUA favorizează minoritățile sexuale interzicând profesorilor să mai numească elevii din licee "băieți și fete"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...