Un băiat de doar 13 ani a inventat un dispozitiv de producere a energiei libere, inspirat din opera lui Tesla

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Inspirat de genii ca Nikola Tesla și Albert Einstein, adolescentului Max Loughan (de doar 13 ani) îi place să inventeze lucruri. De fapt, el spune că în scurta sa viaţă de până acum şi-a propus să schimbe lumea cu invențiile sale. Și el chiar poate să o facă. “Ştiu că am apărut pe această planetă cu un anumit scop; şi, din acest motiv, trebuie să inventez, să aduc viitorul în prezent”, a declarat Max.

Purtând o haină de laborator în timp ce vorbește într-un interviu televizat acordat canalului KTVN, Max explică dispozitivul de energie liberă pe care el l-a realizat într-o încăpere a părinților săi, transformată în laborator. Invenția lui pare oarecum amintește de bobina Tesla, și funcționează pe unele dintre aceleași principii descrise de savantul Tesla. Aparatul este destul de simplu, colectând energia electromagnetică din atmosferă, apoi convertind-o în curent electric, putând fi utilizată pentru alimentarea dispozitivelor electrice.


Ce e chiar mai incredibil este faptul că Max a construit dispozitivul său de energie liberă din materiale care au costat mai puțin de 15 dolari, adică în bani româneşti undeva la 60 de lei. Pentru acest preţ incredibil de mic, se pare că oricine poate avea acces la energia liberă!

Simplul dispozitiv al băiatului, ce colectează energia electromagnetică, constă dintr-o ceaşcă de cafea, o sârmă, două bobine și o lingură. Într-o demonstrație în faţa televiziunii KTVN, Max reuşeşte să alimenteze o bandă de lumini cu LED-uri, spre uimirea tuturor.


Mesajul lui Max e următorul: tehnologia energiei libere e una reală; atunci, de ce este lumea încă dependentă de combustibilii fosili și de metodele bazate pe extracție pentru a produce energie electrică, distrugând astfel planeta noastră?”[1]

Un băieţel de 13 ani, care a inventat un dispozitiv Tesla de “energie liberă”, are o teorie zguduitoare despre Dumnezeu şi Biblie!

„Ei bine, într-un scurt interviu postat pe YouTube, băieţelul este întrebat ce este Dumnezeu şi ce crede despre acest concept religios şi filozofic. Răspunsul băiatului de 13 ani a fost următorul:

* Mulţi oameni cred că Dumnezeu este un tip, care stă pe un nor, şi care controlează Universul, creând viaţa. Dar definiţia mea despre Dumnezeu nu este aceasta. Eu nu cred că Dumnezeu este o persoană sau o entitate. Dumnezeu este o altă formă de energie sau, de fapt, Dumnezeu este energie.

* Dacă te uiţi la Biblie sau la alte surse religioase (…) găsim aici o mulţime de teorii şi fapte care ar putea să-şi aibă corespondenţa în fizica cuantică şi în astrofizică. Poate că Biblia nu prezintă neapărat întâmplări care au avut loc pe Pământ, ci prezintă povestiri despre cum Universul s-a format.

* Aşadar, Dumnezeu nu este un tip care ne urmăreşte, ci doar o formă de energie care se află peste tot, inclusiv în noi.„[2]

Avand in vedere toate cele prezentate, acest copil este o dovada cat se poate de clara a existentei reincarnarii, desi aceasta doctrina a fost in mod deliberat eliminata din Crestinism. Altfel nu se poate explica de ce astfel de copii, de la varste mici, pot detine o atat de multa cunoastere. In realitate, ei isi pastreaza amintiri partiale sau totale din existentele anterioare, fapt ce ii ajuta sa se manifeste ca atare si sa uimeasca lumea.

Video

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/un-baiat-de-doar-13-ani-a-inventat-un-dispozitiv-de-producere-a-energiei-libere-inspirat-din-opera-lui-tesla-totul-functioneaza-real-si-costa-doar-15-dolari/
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/un-baietel-de-13-ani-care-a-inventat-un-dispozitiv-tesla-de-energie-libera-are-o-teorie-zguduitoare-despre-dumnezeu-si-biblie/
  3. Foto: lovendal.ro
  4. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...