Un baietel de trei ani isi aminteste viata anterioara identificand criminalul, locul unde a fost ingropat si arma crimei ! Unul dintre cazurile exceptionale ce dovedesc doctrina reincarnarii !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata un adevarat caz, concret, de reincarnare, ce ar trebui sa fie analizat cu prisosinta, mai ales de sceptici, caci fundamentalistii religiosi oricum nu-l vor lua in seama. Este cazul unui baietel de trei ani, care isi aminteste clar cum a fost omorat intr-o viata anterioara, unde a fost ingropat si unde se afla arma crimei.

reincarnare-baiat

Mai multe aflam de pe site-ul Caplimpede:


“Un baietel de doar 3 ani a reusit sa surprinda lumea cu precizia sa in a identifica locul unor crime si identificarea unor cadavre. Baiatul provine din Inaltimile Golan, de la granita dintre Siria si Israel si spune ca a fost ucis cu un topor in viata sa anterioara. Poate va intrebati asa, si ce daca… de ce sa ne uitam in gura unui copil mai ales ca de obicei copiii au amintiri amuzante despre tot felul de lucruri fara sens? Ei, din acest punct lucrurile iau insa o turnura cel putin bizara.

La doar 3 ani a inceput sa le arate batranilor satului unde ucigasul sau i-a ingropat corpul sau, si exact in acel loc a fost descoperit scheletul unui barbat ingropat. De asemenea, baietelul le-a mai aratat unde se afla si arma crimei, iar dupa ce au sapat bine au gasit si toporul… exact acolo.

In cartea sa , “Copii care au mai trait inainte: Reincarnarea de azi”, a terapeutului german Trutz Hardo, este relatata integral povestea baietelului alaturi de alte povesti ale unor copii care se pare ca isi amintesc vietile lor anterioare cu o precizie greu de contestat. Povestea acestui baiat din Inaltimile Golan a fost confirmata de Dr. Eli Lasch, care este foarte bine cunoscut pentru ca a incercat sa dezvolte sistemul sanitar din Gaza, in parteneriat cu guvernul israelian inca din anii 1960. Dr. Lasch, care a murit in anul 2009, a repovestit aceste intamplari terapeutului Trutz Hardo.

Baiatul facea parte din grupul etnic al druzilor, iar in cultura sa existenta reincarnarii este un lucru acceptat. Dar si in cultura sa aceasta intamplare a avut un impact fascinant care a surprins comunitatea. Asta pentru ca povestea sa a avut parti de informatii in detaliu care au putut fi verificate cu o mare precizie, faptele prezentate fiind adevarate.

Baiatul s-a nascut cu un semn rosu din nastere pe cap. Asta este la ce te poti astepta sa se intample la cineva care a suferit o experienta fatala intr-o viata anterioara. Druzii cred ca semnele din nastere se refera la traumele din vietile anterioare, asa cum i s-a intamplat si baietelului. Cand a ajuns la varsta la care putea sa vorbeasca el a explicat familiei sale ca a fost ucis de o lovitura in cap cu un topor.

Este destul de frecvent in aceasta regiune ca batranii sa ia la intrebari copiii despre viata lor anterioara dupa ce ajung la varsta la care incep sa vorbeasca. Dupa ce a ajuns in satul in care a trait in viata anterioara, baiatul a fost capabil sa-si aminteasca toate detaliile localitatii, numele persoanei si viata pe care a dus-o in existenta sa anterioara.

Un localnic din satul in care a locuit in viata anterioara a declarat ca in mod sigur baiatul este reincarnarea unui barbat care a disparut cu patru ani inainte. Familia sa si prietenii au crezut ca poate a ajuns intr-un teritoriu ostil si a fost ucis, ceea ce se intampla destul de des.

Acesta este momentul in care lucrurile se complica si mai mult. Baietelul si-a amintit numele integral al ucigasului sau din viata anterioara. Fata criminalului s-a albit instant atunci cand a fost confruntat cu omul pe care l-a ucis in viata anterioara, dar nu a recunoscut crima. Baiatul a afirmat ca le poate arata unde este ingropat cadavrul, iar in acel loc au gasit un schelet cu capul zdrobit, exact acolo unde avea semnul din nastere baietelul, iar imediat in apropiere se afla si toporul.

Criminalul a fost nevoit sa-si recunoasca fapta fiind pus in fata probelor. Dr. Lasch, singurul care nu era druz si era prezent a marturisit ca aceasta intamplare este cat se poate de reala.”[1]

Trebuie reamintit faptul ca doctrina reincarnarii, a fost cunoscuta de primii crestini (notri), dar in anul 553 e.n., in cadrul celui de-al doilea conciliu de la Constantinopole, aranjat de Imparatul Iustinian, s-a decis ex-comunicarea tuturor celor care luam in seama acesta doctrina, raportandu-se la karma (legea cauza-efect).

Pentru a nu influenta Sinodul Ecumenic, Imparatul Iustinian, l-a arestat preventiv pe Papa Vigilius, care nu era de acord cu ce dorea el. Fara prezenta Papei, Conciliul a decis urmatoarele:


“Daca cineva isi manifesta credinta in fabuloasa poveste a pre-existentei sufletelor, dupa care urmeaza monstruoasa doctrina, atunci el va fi ex-comunicat.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/dovezi-concrete-pentru-toti-scepticii-care-demonstreaza-ca-doctrina-reincarnarii-este-adevarata-copii-de-la-varste-fragede-ce-vorbesc-precum-savantii.

SURSE

1. http://www.caplimpede.ro/un-baietel-de-trei-ani-isi-aminteste-viata-anterioara-a-identificat-criminalul-si-locul-unde-a-fost-ingropat/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro