Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !

by Se intampla in statul american Colorado, din SUA, de unde altundeva ! SUA este chiar recunoscuta la nivel mondial pentru rata analfabetismului si semianalfabetismului care este una enorma, comparativ cu alte state, chiar si cu cele nedezvoltate din punct de vedere tehnologic. De asemeni, America, este recunoscuta si dupa […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se intampla in statul american Colorado, din SUA, de unde altundeva ! SUA este chiar recunoscuta la nivel mondial pentru rata analfabetismului si semianalfabetismului care este una enorma, comparativ cu alte state, chiar si cu cele nedezvoltate din punct de vedere tehnologic. De asemeni, America, este recunoscuta si dupa niste legi total penibile, ridicole, dar si amuzante in acelasi timp, care reprezinta o jignire la adresa demnitatii umane.

un-barbat-din-colorado-este-acuzat-ca-a-amenintat-doi-politisti-cu-o-banana-286040

Preiau un articol, de pe Antena3.ro, care desi pare o gluma, el reflecta totusi mizeria si mocirla in care se afla SUA:


“Un bărbat este pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare cu arma după ce doi ajutori de şerif din Colorado au declarat că acesta a îndreptat spre ei o banană, iar aceştia au crezut că este o armă de foc letală.

Nathan Rolf Channing, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat duminica trecută, transmite Grand Junction Daily Sentinel.

Potrivit mandatului de arestare eliberat de tribunal, ajutorii şerifului din Mesa County, Joshua Bunch şi Donald Love, spun că s-au temut pentru viaţa lor, chiar dacă au văzut că obiectul ţinut de bărbat avea culoare galbenă.
Bunch a menţonat că în cariera sa a văzut pistoale cu diverse forme şi culori.

Cei doi poliţişti spun că Channing le-a declarat după ce l-au reţinut că încerca să filmeze un videoclip hazliu, care să aducă zâmbetele oamenilor în preajma sărbătorilor de iarnă.”[1]

Mai multe despre legile penibile din SUA, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/legi-penibile-si-absurde-in-america-democrata-care-reprezinta-o-insulta-la-adresa-oamenilor.

SURSE


1. http://www.antena3.ro/externe/un-barbat-din-colorado-este-acuzat-ca-a-amenintat-doi-politisti-cu-o-banana-275628.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Submarinul-avion - o invenţie românească
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Polonia a repatriat circa 100 de tone din rezervele sale de aur depozitate la Banca Angliei
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Tinerii Frumoși și Liberi din România organizează miting de susținere a Universității lui George Soros din Ungaria, care poate fi închisă de către autorități! George Soros, #rezistă!
Utilizarea telefoanelor mobile este nociva din cauza frecventelor inalte ! Acestea ne prajesc creierul !
Ghinion! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Pitești i-a respins contestația!
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro