Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !

Distribuie!by Se intampla in statul american Colorado, din SUA, de unde altundeva ! SUA este chiar recunoscuta la nivel mondial pentru rata analfabetismului si semianalfabetismului care este una enorma, comparativ cu alte state, chiar si cu cele nedezvoltate din punct de vedere tehnologic. De asemeni, America, este recunoscuta si dupa […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se intampla in statul american Colorado, din SUA, de unde altundeva ! SUA este chiar recunoscuta la nivel mondial pentru rata analfabetismului si semianalfabetismului care este una enorma, comparativ cu alte state, chiar si cu cele nedezvoltate din punct de vedere tehnologic. De asemeni, America, este recunoscuta si dupa niste legi total penibile, ridicole, dar si amuzante in acelasi timp, care reprezinta o jignire la adresa demnitatii umane.

un-barbat-din-colorado-este-acuzat-ca-a-amenintat-doi-politisti-cu-o-banana-286040

Preiau un articol, de pe Antena3.ro, care desi pare o gluma, el reflecta totusi mizeria si mocirla in care se afla SUA:


“Un bărbat este pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare cu arma după ce doi ajutori de şerif din Colorado au declarat că acesta a îndreptat spre ei o banană, iar aceştia au crezut că este o armă de foc letală.

Nathan Rolf Channing, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat duminica trecută, transmite Grand Junction Daily Sentinel.

Potrivit mandatului de arestare eliberat de tribunal, ajutorii şerifului din Mesa County, Joshua Bunch şi Donald Love, spun că s-au temut pentru viaţa lor, chiar dacă au văzut că obiectul ţinut de bărbat avea culoare galbenă.
Bunch a menţonat că în cariera sa a văzut pistoale cu diverse forme şi culori.

Cei doi poliţişti spun că Channing le-a declarat după ce l-au reţinut că încerca să filmeze un videoclip hazliu, care să aducă zâmbetele oamenilor în preajma sărbătorilor de iarnă.”[1]

Mai multe despre legile penibile din SUA, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/legi-penibile-si-absurde-in-america-democrata-care-reprezinta-o-insulta-la-adresa-oamenilor.

SURSE


1. http://www.antena3.ro/externe/un-barbat-din-colorado-este-acuzat-ca-a-amenintat-doi-politisti-cu-o-banana-275628.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Servicii speciale oferite de Ministerul de Externe din Rusia, de 1 aprilie: "Oferim amestec in procesul electoral"
Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu prăbușirea avionului Tu-154. Replica Moscovei: "Sunt excremente pe hârtie!"
LSD (Dietilamida acidului lisergic)
Legume, fructe şi plante medicinale ce luptă cu radiaţiile
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro