Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Canabisul are doua mari beneficii, care le aduce oamenilor:

1. crestere economica – asa cum s-a intamplat in Colorado a adus doua milioane de dolari intr-o luna, statului !


2. vindecarea oamenilor de odioasa maladie, a secolului XXI, cancerul pentru ca THC-ul din canabis, neutralizeaza celulele canceroase

De pe site-ul WorldTruth.TV[1], aflam povestea unui batran, Mike Cutler, in varsta de 63 de ani, care a fost diagnosticat in 2009 cu cancer, iar in luna noiembrie a anului 2009, primise un transplant care sa-i ofere sanse mari de a trai in continuare. Totul a fost bine, pana cand, boala a revenit la sfarsitul anului 2012 si a inceput sa-i atage din nou organismul, respectiv noul ficat pe care il primise in transplant. Din disperare ca orice om, care doreste sa traiasca si sa se bucure de viata, cat mai mult posibil, acest om a inceput sa cerceteze metodele alternative de vindecare.


marijuana vindeca cancerul

Mike povesteste ca a gasit un video pe YouTube, unde era descris pe larg cum se utilizeaza uleiul de canabis, cum se prepara si alte aspecte, care i-au dat sansa de supravietuire. Mike sustine ca imediat dupa ce a inceput sa consume acest “drog”, de clasa B, durerea chinuitoare, pe care stim ca o au toti bolnavii de cancer, a inceput treptat sa se disipe, disparand astfel complet.

In luna mai a anului 2014, medicii de la Royal Free Hospital din Londra, au fost socati sa constate ca noie celule canceroase, care-i distrugeau ficatul primit, disparuse. Purtatorul de cuvant al spitalului Royal Free, a confirmat ca acest om nu a primit niciun fel de tratament impotriva cancerului. “La aflarea ca si muri m-am simtit groaznic si atunci am inceput sa caut informatii care m-ar putea ajuta. Nu am putut accepta ca voi muri”, a declarat el. Acesta a cumparat “droguri” de la un dealer si a continuat sa-si cultive acasa, pregatindu-si astfel “pastilele”. Acesta a spus ca simptomele au disparut dupa trei zile de la inceputul terapiei cu “drog”.

Acest om a facut inconjurul presei londoneze, fiind de acum invitat la evenimente medicale, alaturi de diversi medici. El a devenit un militand “fanatic”, pentru legalizarea canabisului, atat pentru consum propriu, cat mai ales pentru scopuri medicale. Dr. Kat Arney, director de comuncare pentru Institutul de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie (Cancer Research UK), a declarat ca, “acest lucru ar putea conduce la tratamente mai eficiente pentru cancer in viitor”, insa ulterior a dat cu bata in balta intr-un hal fara de hal zicand ca, “nu exista inca date bune din studiile clinice pentru a demonstra ca, consumul de canabis sau canabinoizi pot trata in conditii de siguranta si in mod eficient de cancer, pacientii”, de parca ei au tratat pe cineva, in adevaratul sens al cuvantului folosind citostaticele !

Interesant, in acelasi timp ca el spune ca, “nu exista inca date bune”, desi avem un om care s-a vindecat, pe cont propriu. Iarasi ajungem la vechea problema: Corporatiile Farmceutice !

SURSE

1. http://worldtruth.tv/grandfather-cured-his-cancer-with-homemade-cannabis-oil/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...