Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?

Distribuie!by Canabisul are doua mari beneficii, care le aduce oamenilor: 1. crestere economica – asa cum s-a intamplat in Colorado a adus doua milioane de dolari intr-o luna, statului ! 2. vindecarea oamenilor de odioasa maladie, a secolului XXI, cancerul pentru ca THC-ul din canabis, neutralizeaza celulele canceroase De pe […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Canabisul are doua mari beneficii, care le aduce oamenilor:

1. crestere economica – asa cum s-a intamplat in Colorado a adus doua milioane de dolari intr-o luna, statului !


2. vindecarea oamenilor de odioasa maladie, a secolului XXI, cancerul pentru ca THC-ul din canabis, neutralizeaza celulele canceroase

De pe site-ul WorldTruth.TV[1], aflam povestea unui batran, Mike Cutler, in varsta de 63 de ani, care a fost diagnosticat in 2009 cu cancer, iar in luna noiembrie a anului 2009, primise un transplant care sa-i ofere sanse mari de a trai in continuare. Totul a fost bine, pana cand, boala a revenit la sfarsitul anului 2012 si a inceput sa-i atage din nou organismul, respectiv noul ficat pe care il primise in transplant. Din disperare ca orice om, care doreste sa traiasca si sa se bucure de viata, cat mai mult posibil, acest om a inceput sa cerceteze metodele alternative de vindecare.


marijuana vindeca cancerul

Mike povesteste ca a gasit un video pe YouTube, unde era descris pe larg cum se utilizeaza uleiul de canabis, cum se prepara si alte aspecte, care i-au dat sansa de supravietuire. Mike sustine ca imediat dupa ce a inceput sa consume acest “drog”, de clasa B, durerea chinuitoare, pe care stim ca o au toti bolnavii de cancer, a inceput treptat sa se disipe, disparand astfel complet.

In luna mai a anului 2014, medicii de la Royal Free Hospital din Londra, au fost socati sa constate ca noie celule canceroase, care-i distrugeau ficatul primit, disparuse. Purtatorul de cuvant al spitalului Royal Free, a confirmat ca acest om nu a primit niciun fel de tratament impotriva cancerului. “La aflarea ca si muri m-am simtit groaznic si atunci am inceput sa caut informatii care m-ar putea ajuta. Nu am putut accepta ca voi muri”, a declarat el. Acesta a cumparat “droguri” de la un dealer si a continuat sa-si cultive acasa, pregatindu-si astfel “pastilele”. Acesta a spus ca simptomele au disparut dupa trei zile de la inceputul terapiei cu “drog”.

Acest om a facut inconjurul presei londoneze, fiind de acum invitat la evenimente medicale, alaturi de diversi medici. El a devenit un militand “fanatic”, pentru legalizarea canabisului, atat pentru consum propriu, cat mai ales pentru scopuri medicale. Dr. Kat Arney, director de comuncare pentru Institutul de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie (Cancer Research UK), a declarat ca, “acest lucru ar putea conduce la tratamente mai eficiente pentru cancer in viitor”, insa ulterior a dat cu bata in balta intr-un hal fara de hal zicand ca, “nu exista inca date bune din studiile clinice pentru a demonstra ca, consumul de canabis sau canabinoizi pot trata in conditii de siguranta si in mod eficient de cancer, pacientii”, de parca ei au tratat pe cineva, in adevaratul sens al cuvantului folosind citostaticele !

Interesant, in acelasi timp ca el spune ca, “nu exista inca date bune”, desi avem un om care s-a vindecat, pe cont propriu. Iarasi ajungem la vechea problema: Corporatiile Farmceutice !

SURSE

1. http://worldtruth.tv/grandfather-cured-his-cancer-with-homemade-cannabis-oil/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Studenti de la Harvard implicati in multe ritualuri sataniste ! Membri organizatiei sataniste "Templul Satanic", "Skull and Bones" si cei ai "Clublui Bohemian" implicati in acest scandal de proportii !
Revista franceză "Charlie Hebdo" face glume pe seama victimelor avalanșei din Italia
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Cum răspundem la “Campania de informare” privind vaccinarea împotriva rujeolei
Tot mai multe persoane care au făcut operații de schimbare de sex regretă decizia și vor „inversarea”. Medic specialist: Poate fi devastator să asculți poveștile lor. Cu toate astea, mulți preferă să tacă
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
Fost Avocat al Poporului: ”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională”
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Fenomene paranormale: Podurile care au dispărut
Un fost angajat al CIA, arestat pentru deținere de documente secrete, inclusiv identitățile reale ale unor agenți secreți
Luna sangerie (tetradele) - eclipsa totala de luna si influenta acesteia asupra oamenilor! Iluminatii folosesc astfel de perioade pentru a face sacrificii umane! Sa vedem ce se va intampla in aceste zile!
Locul de unde se extrage Bitcoin-ul, moneda digitală. Hangarele Bitmain sunt unele dintre cele mai mari cybermine din lume
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro