Un batran din Florida a fost arestat 60 de zile pentru ca a dat de mancare oamenilor strazii ! Nu va place "democratia" americana ?!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Visul American”, “democratie autentica”, “libertatea”, va suna cunoscute aceste sloganuri de pe timpuri, asa-i ? In acest articol veti avea ocazia sa vedeti ce se intampla in Florida (SUA) cu oamenii care dau de mancare celor saraci (oamenii strazii). Potrivit publicatiei The Independent[1], un batran de 90 de ani, Arnold Abbott, care a dat de mancare oamenilor strazii, a primit 60 de zile de arest, din cauza unei legi penibile (asa cum exista in multe state), ce interzic ajutarea nevoiasilor.

arnold-abbott4

El a fost arestat si acuzat, impreuna cu doi ministri, care impreuna cu Biserica Sanctuary, pregateau sute de mese cu mancare, in fiecare saptamana. In timpul cand au fost arestati, oamenii au fost atat de socati, incat au inceput sa strige la ofiterii de politie: “rusine sa va fie”.


SUA a devenit cea mai penibila tara de pe aceasta Planeta, la modul cum isi trateaza oamenii. Potrivit legii Patriotic Act, semnata in octombrie 2001 de catre criminalul de razboi, George W. Bush, si pana in 2007, cand a fost anulata, cetatenii americani au fost luati in vizor drept “teroristi”. Tot in America, exista o lege federala care interzice oamenilor sa colecteze apa de ploaie, iar un barbat s-a dus la puscarie, timp de 30 de zile, asta pentru ca i s-a umplut piscina cu apa, cand a plouat.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/colectarea-apei-de-ploaie-devine-ilegala-in-multe-state-americane.


Ori de cate ori mai apar in Romania, tot felul de personalitati politrucice din America, ar fi bine sa le dam peste nas acestor derbedei, care au pretentia de a ne invata pe noi ce inseamna “democratia”, iar ei isi aresteaza cetatenii care hranesc alti cetateni nevoiasi.

SURSE

1. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/ninetyyearold-man-faces-jail-for-giving-food-to-homeless-people-9838728.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jahbulon – demonul venerat de către Francmasonerie
Italia: Codul secret al Mafiei a fost decriptat
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Dispozitivul Acustic cu Rază Mare de Acţiune (LRAD) este utilizat de armată pentru controlul oamenilor
Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație
Românii care vor să fie „Suveran Fiinţă Vie Născut Viu“. Cer acte de identitate fără Cod Numeric Personal
„Spălarea creierului” este o tentativă ştiinţifică malefică de a separa fiinţa umană de personalitatea sa şi de a-i implanta convingeri, atitudini, reacţii diametral opuse vechiului său mod de a vedea oamenii, lucrurile, viaţa în general
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul Statelor Unite
Asediul de la Waco (1993) - o operatiune "Steag Fals" - FBI a dat foc Complexului "Mount Carmel", ucigand 80 de oameni din secta davidienilor
Socialismul și liberalismul sunt două ideologii similare, care au fost create de masonerie la sfârșitul Evului Mediu pentru a instaura un Guvern Mondial
Ungaria: Proteste pentru susținerea lui George Soros
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...