Un batran din Florida a fost arestat 60 de zile pentru ca a dat de mancare oamenilor strazii ! Nu va place "democratia" americana ?!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Visul American”, “democratie autentica”, “libertatea”, va suna cunoscute aceste sloganuri de pe timpuri, asa-i ? In acest articol veti avea ocazia sa vedeti ce se intampla in Florida (SUA) cu oamenii care dau de mancare celor saraci (oamenii strazii). Potrivit publicatiei The Independent[1], un batran de 90 de ani, Arnold Abbott, care a dat de mancare oamenilor strazii, a primit 60 de zile de arest, din cauza unei legi penibile (asa cum exista in multe state), ce interzic ajutarea nevoiasilor.

arnold-abbott4

El a fost arestat si acuzat, impreuna cu doi ministri, care impreuna cu Biserica Sanctuary, pregateau sute de mese cu mancare, in fiecare saptamana. In timpul cand au fost arestati, oamenii au fost atat de socati, incat au inceput sa strige la ofiterii de politie: “rusine sa va fie”.


SUA a devenit cea mai penibila tara de pe aceasta Planeta, la modul cum isi trateaza oamenii. Potrivit legii Patriotic Act, semnata in octombrie 2001 de catre criminalul de razboi, George W. Bush, si pana in 2007, cand a fost anulata, cetatenii americani au fost luati in vizor drept “teroristi”. Tot in America, exista o lege federala care interzice oamenilor sa colecteze apa de ploaie, iar un barbat s-a dus la puscarie, timp de 30 de zile, asta pentru ca i s-a umplut piscina cu apa, cand a plouat.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/colectarea-apei-de-ploaie-devine-ilegala-in-multe-state-americane.


Ori de cate ori mai apar in Romania, tot felul de personalitati politrucice din America, ar fi bine sa le dam peste nas acestor derbedei, care au pretentia de a ne invata pe noi ce inseamna “democratia”, iar ei isi aresteaza cetatenii care hranesc alti cetateni nevoiasi.

SURSE

1. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/ninetyyearold-man-faces-jail-for-giving-food-to-homeless-people-9838728.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro