• Fără categorie

Un brasovean a inventat motorul care functioneaza cu o sursa inepuizabila de energie ! Nimeni nu doreste insa sa-i sponsorizeze inventia !

Distribuie!

Mintea romanului este una inventiva, care, asa cum au spus multi, „gaseste rezvolvare la orice”, nu degeaba am dat cele mai multe genii umanitatii. In acesti ani, la nivel national, dar mai ales international, are loc o crestere a dezvaluirilor din lumea energiei regenerabile, cea „periculoasa” pentru iluminati si anume „free energy”. Ele sint cunoscute inca de pe timpul lui Hitler, ca sa nu zic, din vechime, insa au fost suprimate treptat, dupa cum bine va dati seama, din cauza prejudiciilor enorme pe care le-ar provoca daca s-ar publica. Proiectul Venus, este un astfel de prejudicios pentru iluminati, asta pentru momentul cand va intra in vigoare.

Motorul care functioneaza cu electromagnetism

De pe site-ul Yahoo News Romania citez:


Gabriel Diaconu, un locuitor din județul Brașov, a inventat motorul care funcționează cu o sursă de energie inepuizabilă și nepoluantă, și anume electromagnetismul.  Inovaţia sa ar putea revoluţiona industria energetică.

Invenţie sa a fost brevetată de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), dar până acum, nici statul și nici un alt investitor nu s-a arătat interesat să finanțeze motorul care funcționează cu electromagnetism.

„Este vorba despre un motor care funcţioneză cu energia magneţilor permanenţi. Aceasta este o sursă de energie inepuizabilă şi ecologică. Pe viitor, acest motor putând să se autoacţioneze, va înlocui aceste greoaie şi greu de întreţinut sisteme fotovoltaice şi eoliene. Noutatea invenţiei constă în punerea în valoare a energiei magneţilor permanenţi”, după cum a spus Diaconu, citat de bzb.ro.

Acesta studiază puterea magneților de aproximativ 20 de ani, dar a început să se dedice intens cercetării, după ce a ieșit la pensie.

Până acum, cercetătorul a testat motorul pe un Trabant și a explicat că injectarea energiei magnetice în motoare este posibilă la fel ca orice combustibil. „[1]

Este de „inteles” de ce n-a gasit pe nimeni sa-i sponsorizeze inventia, in timp ce orice alta mizerie de combustibil fosil este sustinut spre a fi utilizat in continuare.

SURSE


1. https://ro.stiri.yahoo.com/un-bra%C8%99ovean-a-inventat-motorul-care-func%C8%9Bioneaz%C4%83-cu-o-surs%C4%83-inepuizabil%C4%83-de-energie-065639935.html?cmp=rofb

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...