Un cip incastrat intr-o piatra veche de peste 250 milioane de ani a fost descoperit in Rusia ! 90% din istoria oficiala a omenirii este falsa si contrafacuta !

by Istoria omenirii este falsa si contrafacuta in proportie de 90%, iar in mod incredibil, cea adevarata, este tocmai cea considerata a fi “legenda”. O astfel de descoperire ce arata falsitatea istoriei oficiale este si o piatra ce are o vechime de peste 250 milioane de ani, descoperita in Rusia, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria omenirii este falsa si contrafacuta in proportie de 90%, iar in mod incredibil, cea adevarata, este tocmai cea considerata a fi “legenda”. O astfel de descoperire ce arata falsitatea istoriei oficiale este si o piatra ce are o vechime de peste 250 milioane de ani, descoperita in Rusia, in interiorul careia se afla incastrat un cip. Descoperirea ca si multe asemanatoare intra in categoria OOPART (Out of Place Artifact) – artefacte pe care istoria oficiala nu le poate explica.

cip incastrat intr-o piatra

Mai multe aflam de pe Efemeride.ro:


“Oamenii de ştiinţă ruşi au făcut o declaraţie senzaţională: civilizaţii superdezvoltate au existat pe Terra înainte ca omul actual să existe. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai mulţi specialişti ruşi în urma descoperirilor realizate în ultimii ani.

Chiar dacă această nouă teorie lansată de numeroşi oameni de ştiinţă ruşi nu mulţumeşte pe toată lumea, este cert faptul că descoperirile artefactelor inexplicabile a ridicat de numeroase ori problema existenţei unor civilizaţii extrem de avansate. Aceste artefacte au fost iniţial catalogate ca fiind nepotrivite pentru epoca sau locul din care proveneau. Specialiştii nu aveau nicio explicaţie logică, motiv pentru care fie au fost alocate civilizaţiilor extraterestre care au vizitat Terra în trecutul îndepărtat, fie au fost considerate provenite din viitor.

Unul dintre aceste artefacte impresionante este cel descoperit în timpul unei partide de pescuit de către Viktor Morozov, undeva pe teritoriul Rusiei. Acesta consta într-o piatră, la prima vedere ca oricare alta, dar atunci când a fost studiată mai bine s-a realizat că este vorba despre un cip extrem de avansat din punt de vedere tehnologic. Cipul în cauză este încastrat în piatră şi pare să fi funcţionat la parametrii optimi cu multe sute de mii de ani în urmă.

În urma analizelor de laborator, a ieşit la iveală faptul că artefactul în cauză are o vechime de cel puţin 250 de milioane de ani. Pornind de la această descoperire fascinantă, mai mulţi oameni de ştiinţă din Rusia au ajuns la concluzia că trecutul îndepărtat al planetei noastre ascunde numeroase civilizaţii extrem de avansate, care fie au dispărut din cauze necunoscute sau au părăsit planeta căutând un loc mai bun pentru a-şi continua viaţa.

Cipul în piatră este doar un exemplu a teoriei emisă de specialiştii ruşi, dar de-a lungul secolelor au fost descoperite numeroase artefacte care nu îşi avea locul acolo şi ale căror origini se regăsesc cu multe milioane de ani în urmă.”[1]

Raspunsul este clar, ca si in cazul acelei urme gigantice descoperite in Africa, veche de 500 milioane de ani: Extraterestrii Antici (Ancient Aliens). Cei care prefera sa nu accepte aceasta idee, pot ramane, la fel de bine cu semnele de intrebare, ca si pana acum, dar asta nu inseamna ca vor putea oferi raspuns la ceva ce nu mai e conform cu doctrina lor.

Mai multe, despre astfel de artefacte descoperite, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.


SURSE

1. http://www.efemeride.ro/cip-incastrat-intr-o-piatra-de-peste-250-de-milioane-de-ani-o-supercivilizatie-a-existat-pe-terra-inaintea-oamenilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro