Un consilier al premierului australian Tony Abbott a afirmat că încălzirea globală este o invenție susținută de Organizația Națiunilor Unite pentru a crea o nouă ordine mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un consilier apropiat al premierului australian Tony Abbott, climato-sceptic notoriu, a afirmat vineri ca incalzirea climatica este o inventie sustinuta de Organizatia Natiunilor Unite pentru a crea o noua ordine mondiala autoritara, scrie AFP.

Maurice Newman, care conduce Consiliul economic consultativ in subordinea guvernului Abbott, obiectivul final al acestor conspiratori este “concentrarea puterii politice”.


Incalzirea climatica nu este decat un mijloc pentru a ajunge la acest scop, a scris acesta, intr-un editorial publicat de cotidianul The Australian, in care critica “elucubratiile climato-catastrofice din ultimii 50 de ani”.

“Este un secret bine pazit, dar se dovedeste ca 95% dintre modelele climatice despre care ni s-a spus ca pot dovedi legatura intre emisiile de CO2 si incalzirea climatica, dupa aproape doua decenii de stabilitate a temperaturilor, sunt eronate”, spune acesta, fara a-si argumenta afirmatiile.


Declaratiile lui Newman, fost sef al grupului audiovizual public Australian Broadcasting Corporation, coincide cu vizita in Australia a lui Christiana Figueres, secretar executiv al Conventiei asupra schimbarilor climatice a ONU.

Acesta, potrivit consilierului australian, “pretinde ca democratia nu este un sistem potrivit in lupta impotriva incalzirii climatice. China comunista, spune ea, este cel mai bun model”.

“Nu este vorba de fapte sau de logica ci de o noua ordine mondiala plasata sub controlul Natiunilor Unite. Ea se opune capitalismului si libertatii si face din catastrofismul mediului un subiect cotidian pentru a-si atinge scopurile”, crede Maurice Newman.

 ‘O tampenie absoluta’

Tony Abbott s-a ilustrat el insusi prin afirmatii virulente in ceea ce priveste incalzirea climatica, pe care a calificat-o drept o “tampenie absoluta”.

Acesta a desfiintat anul trecut o taxa pe carbune, votata de precedentul guvern laburist, pe care a inlocuit-o cu un stimulent financiar pentru companiile care doresc sa-si imbunatateasca bilantul energetic.”[1]

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-20092206-consilier-premierului-australian-denunta-complot-adeptilor-incalzirii-globale-orchestrat-onu-pentru-crea-noua-ordine-mondiala.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...