Un dispozitiv psihotronic antifurt care blochează funcțiile cerebrale ale hoților

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mark Philipps, fost membru al CIA, explică modul în care își proteja arhivele și documentele împotriva hoților într-o înregistrare video în care vorbește despre aspecte legate de Mind Control în cazul Cathy O’Brien.

Acesta își activa în apartamentul său un câmp psihotronic care bloca funcțiile cerebrale ale celor prezenți în acel spațiu. Prins într-un asemenea câmp, un hoț rămânea prostrat fără nicio posibilitate de a reacționa sau gândi. Unul dintre vecinii săi, care era sceptic în ceea ce privește eficiența unei asemenea tehnologii, i-a cerut să testeze acest câmp.


Mark i-a cerut să facă o simplă adunare sub efect psihotronic. Bărbatul își amintește că se afla în fața mai multor cifre fără a reuși să facă vreo legătură sau să dea vreun sens acelor semne. Era complet incapabil să își folosească facultățile cognitive…”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8821
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Raport al CIA: Israelul a fabricat în secret arme chimice în anii '60 - '70
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, este o prioritate pentru administrația Trump
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Legea Big Brother a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ilegala ! Aceasta a incalcat grav Drepturile Omului !
Controlul minții, experimente pe oameni, CIA și MK-Ultra
Șeful FBI o apară pe Hillary Clinton și îl acuză, în mod fals, pe hackerul român, Guccifer, că "a mințit", atunci când a afirmat că i-a "spart" serverul de pe care au fost trimise e-mail-urile
Publicatia "Charlie Hebdo" face glume despre avionul rusesc prabusit in Egipt - "un act de insulta adusa la adresa celor 224 de victime ale accidentului!"
Rusia a prelungit contra-sancțiunile împotriva UE
Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina
Operațiunea Gridlock: Proteste în SUA împotriva restricțiilor. Donald Trump i-a îndemnat pe americani să protesteze. "Carantina este atunci când restricţionaţi circulaţia persoanelor bolnave. Tirania este atunci când restricţionaţi mişcarea oamenilor sănătoşi"
În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Minunata lume nouă”, în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...