Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației

Distribuie!

„Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației. „Oamenii ar trebui să se teamă că vor fi infectați sau că părinții și bunicii lor vor muri!”

O minută de la jumătatea lunii martie a grupului de intervenție pentru coronavirus din Austria, obținută de un post de radio și rostogolită în presa vieneză, menționează că premierul Sebastian Kurz ar fi trasat direcția – în prezența vicecancelarului, a ministrului Sănătății și a specialistului în boli tropicale – că teama de coronavirus ar trebui indusă mai puternic în rândul populației „În curând, fiecare dintre noi va ajunge să știe pe cineva care a murit de Corona”, scrie profit.ro.


La solicitările pentru explicații, oficiali guvernamentali nu au infirmat autenticitatea documentului și a convorbirii, dar au relativizat importanța: „A fost un schimb de idei.”

Jurnalul de dimineață al postului de radio Ö1 a publicat conținutul a ceea ce ar trebui să fie o minută a unei ședințe din 12 martie a Grupului de intervenție pentru coronavirus al țării. În aceasta, premierul și-ar fi exprimat îngrijorarea că nu este niciun fel de preocupare specială în rândul populației față de infecțiile cu noul virus.


El recomanda deschis vicecancelarului, Ministrului Sănătății și Locuinței, oficialilor și experților că, potrivit protocolului, „oamenilor ar trebui să le fie frică să nu se infecteze sau că părinții ori buncii lor vor muri”, spune știrea postului de radio preluată de televiziunea publică ORF.

Citiți știrea AICI.„[1][2]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Un-document-ajuns-in-presa-din-Austria-pe-tema-coronavirus-arata-ca-guvernul-ar-fi-agravat-deliberat-frica-in-randul-populatiei.-%E2%80%9EOamenii-ar-trebui-sa-se-teama-ca-vor-fi-infectati-sau-ca-parintii-si-bunicii-lor-vor-muri-161264
  2. http://www.profit.ro/stiri/social/document-socant-in-austria-pe-tema-coronavirus-guvernul-ar-fi-agravat-deliberat-frica-in-randul-populatiei-oamenii-ar-trebui-sa-se-teama-ca-vor-fi-infectati-sau-ca-parintii-si-bunicii-lor-vor-muri-19347072
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...