Un document oficial al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) ordonă ca toți cei infectați cu Covid-19, care au decedat, să fie declarați morți din cauza de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Foarte mulți români au sesizat că printre morții declarați de GCS sufereau de afecțiuni foarte grave, unele letale, dar au fost declarați ca fiind ucii de SARS COV2. Ei bine, un ordin al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a decis că acum se moare numai de noul coronavirus!

Luju.ro face dezvpluiri uimitoare despre cum moare toată lumea, la noi, numai de COVID – 19, deși unii dintre nefericiți aveau afecțiuni care ar fi dus la acealși final tragic.


Legea CNSCBT

Iată cum a fost lumea panicată cu morţi pe bandă rulantă. Un document al CNSCBT ordona ca toţi infectaţii cu coronavirus care au decedat să fie declaraţi morţi de coronavirus, chiar dacă aveau cancer: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente… COVID-19 trebuie menţionată cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces”.


Fără autopsii

Lumea Justiţiei a avut dreptate atunci când a atras atenţia că în lipsa autopsiilor există posibilitatea ca toate persoanele infectate cu noul coronavirus (cel care provoacă boala Covid-19) care au încetat din viaţa să fie declarate moarte din cauza coronavirusului, chiar dacă ele aveau şi alte boli, cum ar fi cancer în faza terminală În ediţia de astăzi, prezentăm un document-bomba al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), care confirmă temerile noastre. Este vorba despre un document oficial care ordonă ca toţi cei infectaţi cu Covid-19, care au decedat, să fie declaraţi morţi din cauza de Covid-19, indiferent dacă aceştia aveau cancer, afecţiuni hematologice sau alte boli.

Ucigașul ucigașilor

În 28 aprilie 2020, CNSCBT a publicat o actualizare a metodologiei de intervenţie în cazurile infecţiilor cu Covid-19. Intitulat “Definiţiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19). Actualizare 28.04.2020”, documentul are un capitol denumit “Deces la pacient confirmat cu Covid-19”. De aici aflăm ceva halucinant, în opinia noastră. Şi anume că toate decesele persoanelor infectate cu coronavirus trebuie puse pe seama coronavirusului, chiar dacă pacienţii sufereau şi de alte boli: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecţiuni hematologice etc.) şi COVID-19 trebuie raportată ca şi cauza a decesului, independent de condiţiile medicale pre-existente care se supecteaza că au favorizat evoluţia severă a COVID-19”.

Noul virus, e obligatoriu cauza
De asemenea, documentul CNSCBT, pe care îl prezentăm integral la finalul articolului, obliga la menţionarea Covid-19 pe certificatul de deces drept cauză a morţii pentru persoanele infectate cu Covid-19, chiar şi atunci când (atenţie!) doar se presupune că acest coronavirus a cauzat sau a contribuit la deces. Deci chiar şi atunci când nu există o certitudine că decesul a fost provocat de coronavirus.

Cât se poate de limpede
Iată ce se menţionează în documentul CNSCBT la capitolul “Deces la pacient confirmat cu Covid-19” (vezi facsimil 1):

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepţia situaţiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relaţie cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) şi la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boala şi momentul decesului.

Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecţiuni hematologice etc.) şi COVID-19 trebuie raportată ca şi cauza a decesului, independent de condiţiile medicale pre-existente care se supecteaza că au favorizat evoluţia severă a COVID-19.

COVID-19 trebuie menţionată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces”.

Doar COVID – 19 este de vină
Aşadar, spre exemplu, o persoană bolnavă de cancer în faza terminală, dar infectată cu coronavirus va fi declarată moartă din cauza coronavirusului. La fel şi o persoană care, să spunem, a suferit un atac cerebral, dar care a fost infectată cu coronavirus. Covid-19 va fi trecut drept cauză de deces, chiar şi pe presupuneri, după cum am văzut, deşi poate persoane aflate în situaţiile de mai sus au încetat din viaţa din cauza cancerului sau a atacului cerebral, nu din cauza coronavirusului. Ceea ce este, credem noi, total absurd.

Cert este că prin aceasta modalitate s-a ajuns la numărul de 726 de persoane despre care autorităţile susţin că ar fi decedat din cauza coronavirusului. Chiar şi aşa, numărul morţilor de coronavirus este mult mai mic decât cel al persoanelor moarte din cauza altor afecţiuni ale aparatului respirator, cel puţin dacă ne raportăm la statisticile Institutului Naţional de Statistică privind anul 2018.

Aşa cum senior-editorul Lumea Justiţiei Răzvan Savaliuc a arătat în editorialul “Bursa morţilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziţi”, în 2018 au murit 264.317 de romani, adică 724 pe zi. Dintre aceştia, 17.097 au decedat din cauza bolilor aparatului respirator, 47 pe zi. Ceea ce este infinit mai puţin decât decesele zilnice puse pe seama Covid-19

În 2018 au murit 264.317 de români. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infecţioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

Împărţit la 365 de zile ale anului, rezultă că zilnic au murit 724 romani din diverse cauze. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infecţioase – 10, din care 2 de tuberculoza

În aceeaşi ordine de idei, amintim că APADOR-CH a publicat recent o analiză, realizată până în 27 aprilie 2020, care dezvăluia că de la declararea primului mort de coronavirus (23 martie 2020) s-au produs în România, 631 decese de Covid-19, deci, în medie 17 decese pe zi ale infectaţilor cu Covid-19, la jumătate din media zilnică a deceselor cauzate, în perioada 2010-2016, de afecţiuni ale aparatului respirator. “Deci media de 17 decese/zi ale infectaţilor cu covid-19 este situată la jumătatea mediei zilnice a deceselor cauzate, în perioada 2010-2016, de afecţiuni ale aparatului respirator (37 decese/zi) şi de 2.5 ori mai mare decât media zilnică a deceselor cauzate, în perioada 2010-2016, de boli infecţioase şi parazitare, inclusiv tuberculoza (7 decese/zi)”, sublinia APADOR-CH (click aici pentru a citi).

În ceea ce priveşte decesele cauzate de Covid-19 anunţate de autorităţi, acestea erau 726 vineri, 1 mai 2020, fiind puţin probabil că numărul morţilor de coronavirus să se apropie până la finalul anului de numărul deceselor cauzate în 2018 de boli ale aparatului respirator.”[1][2]

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: “Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%”

“Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale.

Determinarea ratei mortalității COVID-19 a fost unul dintre cele mai importante deziderate ale oamenilor de știință, de la descoperirea bolii, la sfârșitul anului trecut. Însă, din eroare sau rea-credință, omenirea a fost bombardată cu cifre apocaliptice

La începutul lui februarie, experții de la Imperial College din Londra au estimat că în jur de 1% dintre infecțiile cu COVID -19 duc la deces.

Cifra aceasta, care era de zece ori mai mare decât cea a gripei sezoniere, a reprezentat un șoc pentru Statele Unite, Marea Britanie și pentru lumea întreagă, fapt care a determinat luarea unor măsuri severe de restricționare a libertăților individuale.

Aceste estimări îngrijorătoare au persistat timp de luni de zile. Consilierul medical al Casei Albe, faimosul, de acum, medic Anthony Fauci, a declarat că boala „este de 10 ori mai mortală decât gripa”.

Organizația Mondială a Sănătății, blamată în repetate rânduri de către Trump, a anunțat la începutul lui martie că rata mortalității este de 3,4%, sporind panica și înăsprind regimurile de izolare din lumea întreagă.

Totuși, administrația Trump a îndemnat guvernatorii statelor să relaxeze restricțiile, fapt care i-a atras critici severe din partea presei.

În ultimele săptămâni, totuși, în Statele Unite, estimările atât de sumbre privind rata mortalității, s-au mai luminat.

Ținând cont de testele serologice la scară mare, care au indicat că maladia este mult mai răspândită, și în consecință mult mai puțin mortală, decât se crezuse inițial, oamenii de știință și-au revizuit estimările privind rata mortalității.

Pe 22 mai, CDC a publicat o listă numită „scenarii de planificare pandemică a COVID-19”. Documentul enunță cinci scenarii diferite, dintre care unul este numit „cea mai bună estimare curentă” a pandemiei.

Scenariul afirmă că rata generală a mortalității pentru COVID-19 este de 0,4%. Totuși, CDC spune că estimează că 35% dintre infecții aunt asimptomatice, ceea ce înseamnă că rata totală a mortalității, în scenariul „cea mai bună estimare” este de 0,26%.

Cifra deceselor de COVID-19 a ajuns în Statele Unite în jurul a 100.000, iar potrivit statisticilor CDC, numărul victimelor de gripă înregistrate anual este de circa 60.000.”[2]

Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici

“Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă când a dat publicității un raport care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici.

După ce guvernele american și britanic și-au închis efectiv cetățenii și economiile, Ferguson a revenit asupra profețiilor sale apocaliptice.

Studiul lui Ferguson și al Imperial College din Londra, pe care liderii politici americani, britanici dar și din alte părți ale lumii l-au luat foarte în serios, afirma că dacă SUA și Marea Britanie nu trec la izolare totală timp de 18 luni, „ne putem aștepta la un vârf al mortalității (număr de morți pe zi) care să apară după aproximativ trei luni”.

„Simulările” sale vorbeau despre spitale neîncăpătoare și secții de terapie intensivă depășite de numărul de bolnavilor.

„În cazul unei epidemii necontrolate, prevedem o depășire a capacității de paturi din secțiile de terapie intensivă din a doua săptămână a lunii aprilie, cu un vârf al solicitărilor de îngrijiri intensive de 30 de ori mai mare decât capacitatea maximă în ambele țări”, scria raportul.

Dr. Deborah Birx, coordonatorul echipei de luptă împotriva epidemiei, de la Casa Albă, a declarat că administrația Trump s-a ghidat în mod special după concluzia raportului Imperial College, potrivit căreia orice familie trebuie să intre în izolare pentru 14 zile, dacă unul dintre membrii acesteia prezintă simptome de COVID-19.

După ce zeci de mii de restaurante, baruri și alte afaceri au pus lacătele pe ușă, Ferguson și-a retractat profețiile, afirmând că este „rezonabil încrezător” că sistemul de sănătate britanic poate face față atunci când vârful respectiv al epidemiei va apărea în câteva săptămâni.

Audiat în Comisia pentru Știință și Tehnologie din Parlamentul britanic miercuri, Ferguson a afirmat că acum prezice că numărul morților din Regatul Unite nu va depăși 20.000, în realitate putând fi mult mai mic.

Ferguson, care între timp a fost el însuși testat pozitiv cu coronavirusul din Wuhan, nu a prezentat nici o retractare oficială sau scuze pentru predicțiile sale incorecte.

Publicația New Scientist scrie că Ferguson a recunoscut că nu este practic să menții o țară în situație de izolare pe o perioadă de 12-18 luni, în special din cauza impactului dramatic asupra economiei.

„Am plăti acest an timp de decenii în viitor”, a spus Ferguson.

Studiul Imperial College a stat la baz simulării de pe site-ul COVID Act Now, pe care autoritățile locale și din statele americane l-au folosit pentru a emite mandate de izolare la domiciliu.

Site-ul, care a fost creat de câțiva activiști Democrați din Sillicon Valley, este un instrument de cartografiere online care generează modele ce prezic spitalizările din cauza coronavirusului, care de asemenea s-au dovedit profund eronate.”[3]

SURSE

  1. https://www.capital.ro/s-a-aflat-totul-cum-a-fost-lumea-panicata-cu-morti-pe-banda-rulanta-document.html
  2. https://www.luju.ro/plan-de-morti-la-hectar-iata-cum-a-fost-lumea-panicata-cu-morti-pe-banda-rulanta-un-document-al-cnscbt-ordona-ca-toti-infectatii-cu-coronavirus-care-au-decedat-sa-fie-declarati-morti-de-coronavirus-chiar-daca-aveau-cancer-decesul-la-un-pacient-confirmat-c
  3. https://evz.ro/anuntul-bomba-al-cdc-rata-mortalitatii-covid-19-este-de-026.html
  4. https://evz.ro/profetul-apocalipsei-da-inapoi-catastrofa-covid-19-nu-va-mai-avea-loc.html
  5. Foto: luju.ro
  6. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cum s-a oprit dosarul Kronospan, pagubele sunt estimate la 500 de milioane de euro anual
Ministerul Sănătăţii a interzis autopsia persoanelor declarate ca fiind moarte de Covid-19
Sorosiștii #Rezist de la USR vor să interzică dezbaterile cu privire la vaccinuri în mass-media!
Raport al BNR: Marile bănci străine țin România în subdezvoltare, inclusiv prin spolierea deponenților. BNR nu explică și de ce a girat un asemenea cartel neocolonialist
Președintele Coaliției pentru Familie spune că TVR 1 a încălcat orice normă deontologică, discutând iniţiativa pentru referendum numai cu persoane care se pronunţau împotriva acesteia
Spune "nu" vaccinării cu forța. Nu confundați "vaccinarea" cu "vaccinarea cu forța". Nu confundați "dreptul de a vă vaccina copilul" cu "a vi se lua și vaccina copilul cu forța". Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea
Rolul structurilor informative când ocârmuirea îşi trădează ţara...
Mulți români nu cred în minciunile globaliștilor SUA și UE cu privire la "armele chimice" ale lui Bashar al-Assad! Românii au mai fost mințiți, atunci când li se vorbeau de "armele chimice, biologice și de distrugere în masă" ale lui Saddam Hussein! Presa globalistă și politicienii din România susțin atacul asupra Siriei!
Miting pentru autonomie la Miercurea Ciuc cu militanti ai Garzii Maghiare. S-a scandat: ”Vrem autonomie”, ”Epurare etnica”
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Jurnalul lui Ion Antonescu referitor la lovitura de stat din 23 august 1944
Jurnalistul american, care l-a făcut „sociopat și instabil” pe Trump, susține că SUA ar trebui să impună sancțiuni economice României și că America ar trebui să-și folosească influența pentru a o readuce pe Laura Codruța Koveși în fruntea DNA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...