Un economist britanic doreste o moneda electronica mondiala ! Acesta doreste ca banii in numerar sa dispara ! Bitcoin este o moneda digitala creata de Iluminati !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anul 2014 reprezinta o lupta disperata intre Iluminati impotriva tuturor oamenilor de pe Planeta. Lupta devine din ce in ce mai apriga, in contextul, in care Iluminatii au probleme cu instaurarea Noii Ordini Mondiale, asa cum au planificat-o inca din anul 1773, cand evreul Amschel Mayer Rothschild invita la el acasa 12 mari bancheri evrei, trasandu-le indicatii despre cum o sa arate Noua Ordine Mondiala, intr-un document cunoscut astazi de catre conspirationisti drept „Testamentul Diabolic al Iluminatilor”, un plan identic cu Protocoalele Inteleptilor Sionului, lucrare pe care mafia evreiasca a incercat s-o distruga, dar British Museum s-a opus justificand ca distrugerea lucrarii n-ar face decat sa toarne gaz pe foc.

mon1

Mai multe cititi pe larg aici despre Testamentul Diabolic al Iluminatilor -> http://www.fara-secrete.ro/testamentul-diabolic-al-iluminatilor-de-bavaria-descoperirea-sa-a-dus-la-aflarea-planului-pentru-noua-ordine-mondiala.


Mai multe despre cronologia istorica a Noii Ordini Mondiale cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/cronologie-istorica-a-noii-ordini-mondiale-pentru-toti-scepticii.

Protocoalele Inteleptilor Sionului le puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/protocoalele-inteleptilor-sionului-si-protocoalele-de-la-toronto-descriu-planul-iluminatilor-evrei-de-a-conduce-planeta.


Pentru cei interesati le puteti gasi, pentru a le citi pe larg, aici pe contul meu de scribd aici -> http://www.scribd.com/doc/223491802/Noul-Testament-Diabolic-Al-Iluminatilor-de-Bavaria.

Iluminatii deja nu mai au rabdare, asa ca vor sa-si impuna tirania si mizeria peste tot, unde se poate, ca sint si zone unde nu se poate. Vocea Rusiei, celebra pagina web a unor romani din Rusia, cu inclinatii spre zona conspiratiilor, ne expune o stire socanta, in care un economist britanic, profesor la Universitatea Harvard, cere sa renuntam la banii in numerar pentru o moneda electronica:

„Kenneth Rogoff, profesor la Universitatea Harvard, unul din cei mai mari economiști din lume, a lansat inițiativa lichidării banilor în numerar din economia mondială. El propune să rămână doar moneda electronică.

Rogoff consideră că renunțarea la banii în numerar va permite să crească controlul asupra fluxului de bani, să fie lichidată piața financiară „neagră”, precum și să fie rezolvată problema evaziunii fiscale. De asemenea, va fi lichidată și o asemenea formă a tranzacțiilor precum plata anonimă în numerar și numărul afacerilor pentru activitatea criminală, inclusiv traficul de droguri, subliniază economistul.”[1]

In primul rand Universitatea Harvard, este o universitate satanista, demna de tot dispretul, care a fost implicata intr-un scandal teribil de satanism, la data de 13 mai 2014, cu privire la o ceremonie satanista care se dorea sa se desfasoare la Harvad, de catre studenti satanisti, adepti ai satanistului notoriu LaVey.

In al doilea rand acesta invoca traficul de droguri si afacerile murdare, din cadrul economiei subterane, pentru a manipula masele de oameni sa doreasca aceasta moneda digitala. Traficul de droguri este creat si stimulat tot de catre ei, prin diversele firme fantome, care exista peste tot, iar lupta impotriva drogurilor este o minciuna teribila. Un profesor pe nume Carl Trocki dezvolta pe larg minciuna din spatele „combaterii traficului de droguri”, in cartea sa bine documentata “Opium, Empire and Global Economy” (“Opiu, imperiu şi politica economică globală”[2]:

„Existenţa monopolului a dus la concentrarea de averi uriaşe în mâinile unui grup relativ mic de persoane. Bogăţia a dus la acumulare de putere. Acumularea de bogăţie si putere creată de o succesiune de tranzacţii cu droguri s-a numărat printre primele temelii ale capitalismului global şi ale unui stat naţional modern în sine”.

Două efecte majore au fost crearea pieţelor de masă şi generarea unui flux de numerar fără precedent. De-a lungul timpului, drogurile au ajuns să fie un element esenţial în finanţele tuturor structurilor criminale, începând de la imperiile europene din secolul al XVI-lea, până în prezent. Totul depindea şi, de fapt, întreaga ascensiune a Occidentului între anii 1500 şi 1900 a depins de o serie de tranzacţii cu droguri. În decursul procesului, euro­penii au devenit cei mai importanţi producători şi furnizori de narcotice. Opiul a fost primul drog ce creează dependenţă care a fost impus cu forţa unei populaţii. A fost vândut pentru a se obţine profit, iar profitul a mers în primul rând la instituţiile care promovau şi protejau comerţul respectiv. „Cele mai importante au fost Companiile Indiilor de Est brita­nică şi olandeză, succesorul lor – guvernul colonial britanic al Indiei – şi comunitatea de negustori olandezi şi, ulterior, britanici, care au pus teme­liile economiei imperiului. Comerţul cu opiu n-a fost pur şi simplu o aberaţie a Imperiului Britanic, ci o componentă crucială a sa. Imperiul Britanic, comerţul cu opiu şi ascensiunea capitalismului s-au desfăşurat laolaltă”, spune profesorul Carl Trocki.

Opiul a fost esenţial pentru expansiunea Imperiului Britanic de la sfârşitul secolului al XVIII-lea şi începutul secolului al XIX-lea, iar fără el, este posibil să nu fi existat niciun fel de imperiu. „Profiturile realizate de pe urma drogurilor au achitat notele de plată şi au asigurat o sursă regulată de venituri excelente, care au făcut posibilă existenţa în conti­nuare a imperiului indian. Pe lângă faptul că a însemnat o sursă majoră de venituri, a fost şi cel mai important produs de export în primii şaptezeci de ani ai secolului al XIX-lea”. Afacerea cu droguri a creat de asemenea o concentrare de capitalişti şi o structură capitalistă globală, fără de care nimic din ceea ce a urmat n-ar fi fost posibil. Dezvoltările respective s-au petrecut mai întâi în Londra şi ulterior în Boston şi New York.

Toate marile case de comerţ, bănci şi companii de asigurări care şi-au avut rădăcinile în negoţul asiatic au început cu opiul. Comerţul cu opiu a creat o piaţă de masă, alături de munţi de bani care au alimentat instituţiile de acumulare în domeniul băncilor, asigurărilor şi transportului. De-a lungul timpului, drogurile au devenit o marfă care a creat nevoia pentru alte mărfuri. Din secolul al XV-lea până în secolul al XX-lea, pro­prietăţile funciare, munca, relaţiile fiscale, ba chiar şi statul în sine au fost girate de comerţul cu opiu. Totul s-a clădit pe o marfă care anterior, vreme de milenii, fusese aproape exclusiv medicinală şi despre care britanicii ştiau că era toxică şi crea dependenţă. Poate că azi, când facem referire la „narcostate” ca Afghanistan şi Columbia, ar trebui să ne reamin­tim că primul „narcostat” adevărat a fost condus de la Londra.

Banii proveniţi de pe urma drogurilor constituie o parte inerentă a economiei americane şi mondiale. Mergând pe urma fluxurilor de numerar la nivel global, vom descoperi că profitul generat anual de comerţul cu droguri se situează undeva în jurul sumei ameţitoare de 700 de miliarde de dolari. Suma aceasta include heroina, opiul, morfina, marijuana, cocaina, cocaina şi halucinogenele. Aşa cum am amintit, banii proveniţi de pe urma drogurilor constituie „o parte esenţială a lumii bancare si a sistemului financiar, deoarece oferă lichidităţile necesare pentru «plăţile lunare minime» pe uriaşele baloane de investiţii, derivative si acţiuni din SUA si Marea Britanie.

Cum este posibil ca 700 de miliarde de dolari în profituri ilegale care traversează frontierele internaţionale să treacă prin sistemul bancar mondial şi pe lângă urechile şi ochii autorităţilor care ar trebui să vegheze la aplicarea legilor? Vorbim despre maşinăria politică ierarhică cel mai bine organizată din lume, care se bucură de sprijinul logistic al unui cartel internaţional ce valorează 700 de miliarde de dolari pe an, ca şi de protecţia tuturor entităţilor politice pe care Marea Britanie şi SUA le-au creat prin inter­mediul acestor câştiguri vaste şi invizibile. Protecţia aceasta se aplică nu numai dezvoltării şi distribuţiei, ci şi oferirii de susţinere politică, ideolo­gică si de informaţii. Aidoma terorismului internaţional, nu poate fi complet nimicită, indiferent unde s-ar refugia, ceea ce arată că unele dintre numele cele mai mari din cercurile regale şi oligarhia/plutocraţia internaţională sunt păpuşarii, chiar dacă conduc prin mijlocitori si inter­mediari, ascunzând identităţile sforarilor.

Campaniile publice agresive lansate de guvernele din Europa şi America de Nord care promit „că vor duce lupta la nivelul dealerilor de droguri” sunt pur şi simplu vorbe în vânt. Dacă guvernele ar dori cu adevărat eradicarea abjectului trafic de droguri, ar putea promulga legi care să-i oblige pe fabricanţii de anhidridă acetică, substanţa chimică esenţială în producerea heroinei, să păstreze înregistrări meticuloase, care să arate cine a cumpărat substanţa, în ce scop şi care îi este destinaţia. Însă asemenea acţiune unilaterală din partea oricărui guvern nonconformist ar nemulţumi profund familiile oligarhice din Europa şi establishmentul din Statele Unite, deoarece, aşa cum am amintit, aceştia câştigă anual sute de miliarde de dolari de pe urma traficului de droguri. Nu mai trebuie amintit faptul că liderul care ar cuteza cu adevărat să „ducă lupta la nivelul dealerilor de droguri” va deveni imediat ţinta unui asasinat.

(Fragment preluat, editat şi prelucrat din cartea “Stăpânii din umbră” a lui Daniel Estulin)”[3]

Mai multe cititi pe larg aici despre satanismul de la Harvard -> http://www.fara-secrete.ro/studenti-de-la-harvard-implicati-in-multe-ritualuri-sataniste.

In ceea ce priveste moneda digitala, avem acum celebra moneda Bitcoin, care a inceput sa fie contestata de multe persoane.

Numele Bitcoin se referă de asemenea și la programul cu sursa deschisa pentru folosirea acestor monede, cât și la rețeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează. Spre deosebire de majoritatea monedelor, bitcoin nu se bazează pe încrederea într-un emitor central. Bitcoin folosește o bază de date distribuită peste noduri ale unei rețele de la egal la egal (peer-to-peer) pentru a inventaria tranzacțiile și se folosește de criptografie pentru a furniza funcții de bază pentru securitate cum ar fi asigurarea că bitcoinii nu pot fi cheltuiți decât de cel care îi deține și decât o singură dată.

Construcția monedei bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Bitcoinii pot fi salvați pe un computer personal sub forma unu fișier portofel sau pot fi stocați cu un serviciu de portofel a unei terțe părți, iar în ambele cazuri bitcoinii pot fi trimiși prin intermediul internetului oricărei persoane cu o adresă bitcoin. Topologia de la egal la egal și lipsa unei administrații centrale fac nefezabil ca o autoritate, guvern , etc. să manipuleze valoarea bitcoin sau să introducă inflație prin producerea lor.

Bitcoin este una din primele implementări a conceputului numit „criptomoneda” (cryptocurrency), prima dată descris în 1998 de Wei Dai pe mailing listul Cyperpunk.

“Nu exista niciun supraveghetor care sa poata controla valorea lor”

Asta se spune in mod obsesiv la aceasta moneda digitala, dar chiar asa e? Ce ne facem oare daca avem de-a face cu hackeri, care pot avea acces la sistemul criptografic, caci traim intr-o lume a hacking-ului, a virusilor informatici s.a.m.d.
Scenarii presupuse de eșec a monedei bitcoin includ o devalorizare a monedei, un număr în scădere de utilizatori sau o represiune a guvernului mondial asupra programului. Succesiunea la un alt sistem de monedă criptologică este de asemenea posibilă, dacă o nouă monedă ar fi creată și va fi considerată mai legitimă (spre exemplu să fie susținută de o mare companie de tehnologie sau instituție). S-ar putea să nu fie posibil ca toate monezile criptologice ca bitcoin să fie interzise.

Un pas catre o moneda unica mondiala! Primul pas este limitarea si apoi interzicerea folosirii platilor in numerar!

La data de 25 ianuarie 2014, scriam un articol in care expuneam o lege a Guvernului Masonic al Romaniei cu privire de a limita platile in numerar. Cand ai limitate platile in numerar ce faci? Plati electronice intrand astfel de pe taramul virtual.

Mai multe despre acel articol cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-romaniei-va-amenda-pe-oricine-care-cumpara-case-masini-sau-terenuri-cu-banii-jos-cash.

Mai multe despre iluzia monedei Bitcoin cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/bitcoin-moneda-digitala-implementata-de-iluminatii-pentru-a-crea-o-singura-moneda-la-nivel-mondial.

SURSE

1. http://romanian.ruvr.ru/news/2014_06_03/Un-economist-britanic-propune-eliminarea-banilor-in-numerar-6074/

2. Carl Trocki in cartea sa bine documentata “Opium, Empire and Global Economy” (“Opiu, imperiu şi politica economică globală”

3. http://www.lovendal.ro/wp52/un-adevar-crud-capitalismul-mondial-s-a-construit-pe-baza-drogurilor-niciun-guvern-din-lume-nu-doreste-cu-adevarat-sa-lupte-impotriva-drogurilor-pentru-ca-i-ar-nemultumi-pe-marii-oligarhi-ai-lumii/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...