• Fără categorie

Un estonian a scos pușca când i-a surprins pe soldații NATO furând din grădină

Distribuie!

„Un estonian în vârstă de 56 de ani i-a amenințat cu o pușcă pe doi militari NATO care au pătruns în grădina sa. Acesta riscă o amendă sau închisoare până la cinci ani.

BUCUREȘTI, 25 mai — Sputnik. Estonianul i-a amenințat cu o armă pe soldații NATO care au pătruns în grădina sa. Incidentul a avut loc în satul Ohepalu, regiunea Lääne-Virumaa (nordul Estoniei), anunță portalul local Postimees cu referință la poliția estoniană. Potrivit forțelor de ordine, soldații Alianței Nord-Atlantice, care participă la exercițiile militare Kevadtorm-2017, au pătruns în gospodăria estonianului de 56 de ani.


Bărbatul și-a scos arma și a tras un foc de avertizare. Nicio persoană nu a avut de suferit, însă poliția a deschis pe numele estonianului un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, faptă care se pedepsește cu amendă sau cinci ani închisoare.

În exercițiile militare NATO, Kevadtorm-2017, care s-au desfășurat în perioada 8-26 mai, sunt implicați 9 mii militari din 13 state. Potrivit presei, în cadrul exercițiilor a fost simulată invazia Rusiei în Țările Baltice.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170525/12821010/estonian-pusca-soldati-nato.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...