Un europarlamentar britanic sare la gatul Grupului Masonic Bilderberg! Putini europarlamentari au curajul sa dezvaluie jocurile murdare si manipulatorii ale masoneriei!

by Daca credeati ca absolut toti europarlamentarii sint corupti, uite ca nu este chiar asa. Acestia sint putini la numar, insa atunci cand iau cuvantul, “casa lui Rothschild”, asa cum a mai fost poreclit Parlamentul European, incepe sa se zguduie, iar ceilalti europarlamentari asculta declaratiile acestora despre conspiratii. Astfel de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca credeati ca absolut toti europarlamentarii sint corupti, uite ca nu este chiar asa. Acestia sint putini la numar, insa atunci cand iau cuvantul, “casa lui Rothschild”, asa cum a mai fost poreclit Parlamentul European, incepe sa se zguduie, iar ceilalti europarlamentari asculta declaratiile acestora despre conspiratii. Astfel de lucruri sint bine venite in acest caz deoarece atrag atentia si altora care momentan nu dau semne de a fi interesati.

Citez de pe site-ul yogaesoteric.net:


“Gerard Joseph Batten este membru în Parlamentul European din iulie 2004. El a fondat Partidul Independent al Marii Britanii (United Kingdom Independence Party; UKIP) în anul 1993. Gerard Batten a luptat împotriva planurilor Partidului Muncitorilor (the Labour Party, guvernat până în 2010 de Tony Blair) de a introduce chip-uri în cărţile de identitate.

În data de 12 septembrie 2011, în cadrul unei şedinţe a Parlamentului European, Batten a ţinut un discurs memorabil. Într-un singur minut, el a reușit prin deducţii logice şi de bun-simţ să evidenţieze subterfugiile celor care conduc lumea la ora actuală şi complicitatea mass-mediei în aceste jocuri murdare.

Iată declaraţia sa:

„Vă mulţumesc, domnule Preşedinte!
Comisia [europeană] mi-a răspuns recent la întrebarea scrisă pe care i-am adresat-o, confirmându-mi despre comisarii [Joaquin] Almunia şi [Neelie] Kroes că au participat la întâlnirea grupului Bilderberg, care a avut loc în Saint-Moritz, în luna iunie. Comisia nu îmi poate da detalii cu privire la ce s-a discutat acolo, dar mă asigură că în cadrul întâlnirilor Clubului Bilderberg nu sunt luate decizii [politice]. Dacă la întâlnirile grupului Bilderberg se discută lucruri nesemnificative, de ce atunci, cele mai importante personalităţi ale lumii, inclusiv George Osborne, Ministrul de Finanţe [al Marii Britanii], se deranjază să participe?

Câţi alţi conducători de vârf din politică, finanţe şi afaceri participă [la această adunare] fără a se raporta acest lucru nici la principalul canal de ştiri cum ar fi BBC? Îmi este imposibil să nu concluzionez că ascunderea acestor evenimente este o conspiraţie între organizatori [gr. Bilderberg] şi mass-media. Acest fapt pur şi simplu confirmă părerea multor oameni, că acţiunile secrete, ascunse nouă şi grupul Bilderberg urmăresc instalarea unui guvern mondial nedemocratic. Este o ruşine faptul că şi Comisia Europeană complotează la aşa ceva.”[1]

Vă invităm să vizionaţi acest discurs al lui Batten care, deşi este foarte scurt, totuşi spune atât de multe:

SURSE


1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6817

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

CIA a încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de 638 de ori
Yahoo a verificat în secret email-uri la solicitarea serviciilor de spionaj din SUA
Cercetări asupra armelor non-letale
Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: "UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!"
Declarații ale Iluminaților despre Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și reducerea populației planetei
Administrația Trump retrage SUA din UNESCO. Invocă pozițiile antiisraeliene ale instituției. Donald Trump este omul Israelului!
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Războiul secret din Antarctica împotriva bazelor secrete naziste
Bertrand Russell în "Impactul științei în societate", 1953: "Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului. O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Angela Merkel pusă la zid în Bundestag de către o deputată: "Sunteți unul dintre vasalii Americii, la originea unui război economic nesăbuit, care lovește în principal economia Germaniei și a Europei!"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro