Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva

Distribuie!by “Încep să cadă măștile? Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva SUA, Marea Britanie și Franța insistă se se felicite pentru succesul […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Încep să cadă măștile? Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva

SUA, Marea Britanie și Franța insistă se se felicite pentru succesul atacului din Siria, ca răspuns la presupusul atac chimic din Douma, comis de regimul Assad. În paralel, apar semne de întrebare, inclusiv printre ziariști occidentali, privind presupus act criminal comis de președintele Assad asupra populației. Iar argumentul folosit de Franța, că are dovezi privind faptul că Siria deține arme chimice, devine tot mai subțire.
După reportajul corespondentului de război Robert Fisk,  jurnalist britanic cu experiență în zonele de conflict, care arăta  că situația din Douma nu arată așa cum o descriu cei de la Căștile Albe și că nimeni nu pare să știe că aici a avut loc un atac chimic, a venit rândul unui alt englez să-și exprime dubiile privind presupusul atac chimic.
Fostul amiral al Marinei Britanice, Lordul Alan West, și-a exprimat îndoiala că presupusul atac chimic din orașul sirian Douma ar fi fost opera regimului lui Bashar al-Assad. “Nu pare să fie adevărat”, a spus fostul amiral, întrebându-se „care ar fi avantajele pentru armata președintelui?, în condițiile în care Assad este pe punctul de a câștiga acest război și, dacă ar fi comis acest atac, era conștient că urma să aibă loc o intervenție militară a aliaților occidentali.
„Știm că în trecut unele grupuri islamiste au folosit arme chimice și, bineînțeles, ar fi în avantajul acestor grupări ca un presupus atac să fie considerat ca fiind lansat de Assad”, a adăugat britanicul, arătând că nu poate fi acordat un credit parea mare nici Căștilor Albe, care, se știe sunt anti-Assad.
Șocantă a fost însă intervenția moderatorului BBC News care l-a atenționat că nu ar trebui să pună sub semnul întrebării argumentul din spatele intervenției militare din Siria, din cauză că „ne aflăm într-un război informațional cu Rusia”.
Mai mult, în intervenția sa de la BBc, după ce a pus sub semnul întrebării dovezile prezentate de organizații precum Căștile Albe și Organizația Mondială a Sănătății, Alan West a dezvăluit că el însuși a fost supus presiunilor, în trecut, pentru a oculta unele chestiuni legate de aspecte ale războiului. El a amintit și de gafele pe care le pot face serviciile de informații occidentale, atunci când pretind că au informații sensibile, cum ar fi, în acest caz, atacul chimic din Douma.
„Am avut experiențe proaste cu serviciile de informații. Când eram șef al serviciilor de informații în domeniul Apărării, mă aflam sub o presiune politică enormă, pentru că unii încercau să mă facă să spun că campania noastră de bombardamente din Bosnia a atins tot felul de lucruri pe care, de fapt, nu le făcea”.
Prezentatoarea  BBC a încercat să-l cenzureze, spunându-i că nu ar trebui să conteste versiunea oficială din spatele atacului recent împotriva Siriei. Pentru că, a adăugat ea, așa va da o mână de ajutor Rusiei. „Deoarece ne aflăm într-un război informațional cu Rusia pe atât de multe fronturi, nu credeți că nu ar fi recomandabil să declarați aceste lucruri public, având în vedere poziția și profilul dumneavoastră?”, a întrebat jurnalista.
Replica fostului amiral britanic a fost una pe măsură, atenționând-o că prin astfel de comentarii BBC poate judeca cu aceleași parti-pris-uri precum Russia Today.
„Cred că răspunsul este acesta: Să fim serioși, dacă [Assad] nu a făcut-o, atunci lucrurile sunt extrem de grave. Dacă Assad nu a comis acest atac, cred că merită să clarificăm acest lucru. Cred că politica guvernului nostru față de Assad nu a fost înțeleaptă începând cu 2013”.”[1]

Video


Va recomandam sa cititi:

Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Incep-sa-cada-mastile-Un-fost-amiral-britanic-pune-sub-semnul-intrebarii-presupusul-atac-chimic-atribuit-lui-Bashar-al-Assad-%E2%80%9ENu-pare-sa-fie-adevarat.-Care-ar-fi-fost-avantajul-armatei-sale-BBC-vrea-sa-l-faca-sa-spuna-altceva-150409
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Agenda 2030, pregătită de ONU, se referă, în realitate, la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN
GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete
Mohamed Atta, considerat de SUA drept unul dintre liderii atentatelor de la 11 septembrie 2001, este în viață și este deținut de către SUA la Guantanamo
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
William Casey, fost director al CIA: "Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals"
George Soros îl acuză pe Vladimir Putin de "crime odioase împotriva umanității" pentru bombardamentele din Siria
Naționalistul Donald Trump versus globalista Angela Merkel
O școală din California a reclamat un elev la poliție pentru că avea la el versete din Biblie
Doi psihologi care au lucrat pentru CIA scapă de judecată după semnarea unui acord secret de despăgubire cu părțile vătămate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro