Un fost angajat al NSA a sustras 50 de terabiți de materiale digitale clasificate și informații secrete

by “Un fost colaborator al Agenţiei de Securitate Naţională (NSA) este acuzat de sustragere de materiale digitale clasificate şi informaţii secrete, în ceea ce ar putea fi considerat cel mai mare act de spionaj asupra organului de stat american, informează presa locală. În ultimii 20 de ani, Harold T. Martin […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fost colaborator al Agenţiei de Securitate Naţională (NSA) este acuzat de sustragere de materiale digitale clasificate şi informaţii secrete, în ceea ce ar putea fi considerat cel mai mare act de spionaj asupra organului de stat american, informează presa locală.

În ultimii 20 de ani, Harold T. Martin III ar fi sustras 50 de terabiţi de informaţii, precum şi „şase cutii încărcate de documente”, multe dintre acestea putând fi găsite în camionul său, bancheta maşinii, precum şi în biroul pe care îl folosea la domiciliul privat. Alte documente secrete au fost găsite ascunse în şopronul casei acestuia.


Un terabit este echivalentul a 500 de ore de filmare.

Martin va participa vineri la o audiere în faţa Tribunalului SUA din Baltimore. Acesta a sustras informaţii personale ale angajaţilor Guvernului, precum şi zeci de computere sau dispozitive de stocare digitală.”[1]


NSA

Va dati seama, “cel mai mare stat terorist al lumii”, dupa cum descria SUA intelectualul american, Noam Chomsky, a ajuns intr-o situatie delicat, asa cum nu a mai fost in istoria sa. Dupa cate se vede, pare ca are loc o lupta in interiorul angajatilor din serviciile secrete americane, unii fiind de partea binelui, altii de partea raului.

SUA s-a ocupat de nenumarate activitati clandestine, trafic de droguri, atentate teroriste, spionaj in masa la nivel mondial, considerarea propriilor cetateni drept “teroristi”, limitarea dreptului la libera exprimare, promovarea inculturii, promovarea satanismului, promovarea Organismelor Modificate Genetic si lista activitatilor teroriste ale Guvernului SUA sunt intr-atat de multe incat putem scrie mii de pagini, fara sa exageram si pe baza de dovezi.

De fapt, chiar sunt nenumarate carti unde toate aceste informatii sunt prezentate pe larg, unii autori fiind arestati, altii amenintati, altii chiar asasinati (ex. William Cooper). Ideea este ca imperialismul american incepe sa se destrame, culmea, chiar din interior. Ultimele sondaje ne arata ca o treime din cetatenii americanii considera guvernul SUA un adevarat inamic pentru siguranta lor. In mod sigur, propaganda americana il va eticheta pe acest fost angajat al NSA drept “un spion al Rusiei”.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/cel-mai-mare-act-de-spionaj-in-agentia-de-securitate-nationala-a-sua/
  2. Foto: infowars.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro