Un fost cercetător NASA confirmă existența extratereștrilor

Distribuie!

„Un fost cercetator NASA confirma existenta extraterestrilor! Guvernele lumii incearca sa musamalizeze aparitiile OZN-urilor: „Nici nu aveti idee ce se afla acolo”

Un fost cercetator de la Nasa a publicat recent un articol in care le cerea oamenilor de stiinta sa examineze cu atentie dovezile care arata ca OZN-urile exista.

Kevin Knuth, un profesor de fizica de la o universitate din New York a povestit doua intamplari prin care a trecut chiar el. Prima s-a intamplat in anul 2002 in timpul unei conferinte NASA, cand unul dintre participanti a spus „Nici nu aveti idee ce se afla acolo”.

A doua intamplare s-a petrecut in anul 1988, pe cand Kevin era inca student. Cand profesorul lui de fizica a spus ca OZN-urile aruncau cu rachete nucleare, nimanui nu i-a venit sa creada. Cativa ani mai tarziu, Kevin a vazut inregistrarea unei conferinte de presa in care oficialii de la Fortele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii povesteau despre acele incidente.

Knuth crede ca extraterestrii exista si sunt si dovezi care sa ii confirme teoria. El estimeaza ca ar putea fi chiar zeci de mii de civilizatii inteligente in galaxie.

Nu au aparut pana acum dovezi clare ale unei vizite extraterestre, toate imaginile si filmuletele aparute pe internet fiind controversate. Kevin este convins ca aceste informatii importante sunt tinute in secret de carte guvernele lumii si ca ar trebui facut un studiu stiintific pe aceasta tema.”[1]

SURSE


  1. https://www.wowbiz.ro/un-fost-cercetator-nasa-confirma-existenta-extraterestrilor-guvernele-lumii-incearca-sa-musamalizeze-aparitiile-ozn-urilor-nici-nu-aveti-idee-ce-se-afla-acolo-18232672
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...