Un fost comandant al Statiei Spatiale Internationale vorbeste despre extraterestri !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul comandant al Statiei Spatiale Internationale, Leroy Chiao, vorbeste despre un eveniment care a avut loc in 2005, pe care l-a observat in timpul iesirii in spatiu. Practic, acesta a observat niste “lumini” aliniate, care zburau in formatie, acestea trecand chiar pe langa ei.

dezvaluiri-uluitoare-ce-spune-un-fost-comandant-al-statiei-spatiale-internationale-despre-extraterestri-video-18501959

Mai multe aflam din Jurnalul National:


“În 2005, un astronaut a fost martorul unui eveniment ciudat, o apariție inexplicabilă în spațiu. În urmă cu un an, Leroy Chiao a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre acel incident.

În urmă cu 10 ani, astronautul Leroy Chiao era comandantul Staţiei Spaţiale Internaţionale, el îndeplinind această funcţie timp de 6 luni şi jumătate. În timpul unei ieşiri în spaţiu, alături de cosmonautul Salizhan Saripov, pentru a instala cîteva antene de navigaţie, Chiao a observat ceva ciudat. Cei doi se aflau la 370 de kilometri deasupra Pământului.

“Am văzut lumini care păreau aliniate şi totul era ca un semn, le-am văzut zburând pe lângă noi, a fost foarte ciudat”, a declarat Lery pentru Science Channel.

Saripov nu a văzut luminile, deoarece era întors în direcţia opusă.

În ciuda acestei experiențe, Chiao nu crede în extratereştri, însă nu exclude total existenţa unei forme de viaţă într-un alt loc din Univers.

„Sunt sceptic în legătură cu teoria conform căreia suntem vizitaţi de extratereştri de pe o altă planetă sau dintr-o altă dimensiune, însă nu exclud această posibilitate 100%. Am o minte deschisă şi cred că există și ale forme de viaţă în Univers. Dacă există o formă de viaţă acolo, dacă e mult mai avansată decât noi şi ştie cum să călătorească pe distanţe mari, într-un timp scurt, sau dacă ei pot ajunge dintr-un Univers paralel în Universul nostru, de ce nu apar?”, a mai spus astronautul.”[1]

In ceea ce priveste scepticismul sau, cu privire la vizitarea Pamantului in trecut de catre Ancient Aliens (n.tr. Extraterestrii Antici), daca studiaza absolut toate dovezile istorice si arheologice, scepticismul sau ii va fi spulberat.

Video !


SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/dezvaluiri-uluitoare-ce-spune-un-fost-comandant-al-statiei-spatiale-internationale-despre-extraterestri-video-685511.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...