Un fost Ministru canadian al Apărării susține că Iluminații conduc lumea din umbră

Distribuie!

„Un fost ministru canadian susține că Illuminati conduc lumea din umbră

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea secretă Illuminati.

Paul Hellyer a precizat că Illuminati există şi conduc lumea din umbră, aceştia câştigând “trilioane” de dolari de pe urma industriei petroliere, informează The Sun


Fostul ministru, în vârstă de 94 de ani, a mai adăugat că membrii bogaţi ai Illuminati poarta războaie inutile şi pun accent pe profit decât să se concentreze asupra mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Hellyer a afirmat că acest grup ar avea tehnologia necesară pentru a stopa efectele schimbării climatice, dar nu o folosesc din cauza faptului că majoritatea membrilor Illuminati au obţinut profituri uriaşe datorită industriei petroliere.


Illuminati ar fi un grup format din oameni influenţi, iar adepţii “teoriei conspiraţiei” susţin că aceştia controlează din umbră economia mondială. De asemenea, fostul ministru a mai spus că “cel puţin patru specii extraterestre” vizitează Pământul de câteva decenii, iar autorităţile comunică des cu ambasadorii acestor specii.”[1]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-fost-ministru-canadian-sustine-ca-illuminati-conduc-lumea-din-umbra.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...