Un fost ofiţer de informaţii de la Pentagon face dezvăluiri despre OZN-uri

Distribuie!by “Elizondo,un fost ofițer de informații care a condus Programul Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), de la Pentagon a afirmat recent că extratereştrii există şi călătoresc cu viteze de până la 8.000 km / h Fostul ofiţer prezintă totul într-o nouă emisiune TV în șase părți, „Necunoscut: Investigația OZN […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Elizondo,un fost ofițer de informații care a condus Programul Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), de la Pentagon a afirmat recent că extratereştrii există şi călătoresc cu viteze de până la 8.000 km / h

Fostul ofiţer prezintă totul într-o nouă emisiune TV în șase părți, „Necunoscut: Investigația OZN în America”.


Acesta aruncă o nouă lumină asupra fenomenelor zburătoare neidentificate din SUA și din întreaga lume, potrivit rețelei de televiziune History, care transmite emisiunea şi în Marea Britanie începând cu 26 august.

Emisiunea face „dezvăluiri șocante din surse apropiate Pentagonului, FBI-ului și guvernului american”, a afirmat History.


Elizondo a renunțat la slujbă în 2017, spunându-le șefilor militari că guvernul nu a făcut observații cu privire la ambarcațiunile neidentificate de către avioanele de război americane.

Elizondo susține că mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, au fost vizitate de ființe în aeronave extrem de avansate și neidentificate, având în vedere că OZN-urile observate aveau „manevrabilitate extremă și viteză hipersonică”.

Într-un interviu acordat anul trecut, el a spus că au fost observate OZN-uri în care „parametrii de performanță erau atât de în afara graficelor”, încât nu ar fi putut fi catalogate ca drone, rachete sau aeronave.

Un astfel de exemplu a fost o întâlnire între comandantul american, David Fravor și o aeronavă extraterestră.

Despre aceasta, Elizondo a afirmat: „Era rotunjit pe ambele capete și avea un corp cilindric”.

Deși a încercat să-l repereze, OZN-ul a izbucnit mai repede decât orice alt avion și a dispărut.

După ce a renunțat la unitatea de investigare a OZN-urilor guvernamentale clandestine, expertul X-Files s-a alăturat organizaţiei „ To the Stars Academy” condusă de către co-fondatorul Blink-182, Tom DeLonge.

Corporația cu beneficii publice înființată în 2017, academia este o „colaborare între mediul academic, industrie și cultura pop pentru a promova înțelegerea societății despre fenomenele științifice și implicațiile sale tehnologice”.

DeLonge a spus pentru History că speră că emisiunea va ajuta la schimbarea concepţiei despre OZN-uri „de la a fi un subiect franțuzit pentru brigada cu pălării din staniu la un subiect legitim pentru discuții. Speranța mea pentru viitor este că oamenii să nu mai discute dacă acest lucru este real sau nu.”

History Marea Britanie a replicat: „Această serie va schimba percepția oamenilor și o va schimba rapid”, potrivit thesun.co.uk.”[1]

  1. https://evz.ro/fost-ofiter-de-informatii-de-la-pentagon-dezvaluiri-socante-despre-ozn-uri.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro