Un fost pilot CIA a depus mărturie că nici un avion nu a lovit WTC la 11 septembrie 2001

Distribuie!

„John Lear (fiul inventatorului bombardierului Learjet, Bill Lear) a dat sub prestare de jurământ declaraţia că la 11 septembrie 2001, niciun avion nu a lovit Turnurile Gemene din New-York, care mai apoi s-au prăbuşit, deoarece acest lucru ar fi fost imposibil din punct de vedere fizic.

Aceasta cu atât mai mult, cu cât cele două avioane Boeing 767 (zborurile AA11 şi UA 175) erau conduse în acel moment, după câte ni s-a spus de către mass-media şi de către autorităţile guvernamentale, de piloţi neexperimentaţi.


Iată ce afirmă John Lear:

„Cele două impacturi nu au avut loc, pentru că din punct de vedere fizic acest lucru ar fi fost imposibil, aşa după cum a fost el descris şi aceasta din următoarele motive:


1. În cazul zborului UA 175, care a lovit Turnul de Sud, un avion real Boeing 767 ar fi început să „telescopeze” atunci când botul lui ar fi atins coloanele de oţel ale Turnului, groase de aproximativ 35 de centimetri, care la mijloc aveau 1 metru grosime.

2. Cozile verticală şi orizontală ale avionului s-ar fi separat instantaneu de avion, ar fi lovit „carcasa” blocului şi apoi ar fi căzut la sol; totuşi, nu s-a găsit nici urmă de ele.

3. Motoarele şi-ar fi păstrat forma şi fie ar fi căzut la sol, fie ar fi fost descoperite printre rămăşiţele blocului, după prăbuşirea lui.

4. Niciun Boeing 767 nu ar fi putut atinge viteza de aproape 900 km/h la înălţimea de 300 metri deasupra solului, deoarece compresorul motorului nu este proiectat să accepte presiunea şi volumul aerului pentru această viteză la acea înălţime.

5. Bucata de aşa-zis „fuselaj”, care a fost găsită printre ruine, cu 3-4 hublouri intacte pe ea, este pur şi simplu inconsistentă, având în vedere că avionul ar fi lovit, aşa după cum ni s-a spus, Turnul din oţel cu o viteză de 900 km/h. Tot fuselajul s-ar fi făcut „armonică”.

6. Nicio parte a avionului nu ar fi putut penetra structura masivă de coloane de oţel, groase de aproape 40 de centimetri fiecare, fără ca părţi importante din avion să nu cadă la sol. Ar fi trebuit să fie astfel găsite miezul motoarelor, ce cântăresc aproape 4 tone fiecare şi care nu ar fi avut cum să fie ascunse sau să „dispară”. Cu toate acestea, nu există niciuna dintre aceste dovezi, care ar fi trebuit neapărat să apară după aşa-zisa „lovire” a Turnurilor de către cele două avioane Boeing 767. O astfel de dispariţie completă a lor, după impact, AR FI FOST IMPOSIBILĂ.””[1]

image-29 images pilot marturie 11 septembrie 2001

Daca in cazul Pentagonului, lovirea de catre un Boeing ramane o afirmatie fara dovezi, intrucat ramasitele de la fata locului, dupa cum se observa in filmari, nu demonstreaza ca s-ar fi petrecut asa, ci mai degraba o racheta, oare acesta sa fie adevarul si in acest caz? Sa nu uitam: nici cladirea WTC 7 n-a fost lovita de vreun avion, ci pur si simplu a fost pusa la pamant prin demolare controlata.

O mica parte din oameni sugereaza ca s-ar fi folosit holograme, care ar fi simulat, de fapt, tot acest eveniment in care avioanele lovesc turnurile WTC. Indiferent daca avioanele au fost reprezentate de holograme sau nu, cert este ca totul a fost o operatiune criminala de tip „Steag Fals”.

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-fost-pilot-care-a-activat-in-serviciul-cia-declara-ca-niciun-avion-nu-a-lovit-de-fapt-turnurile-gemene-din-new-york-la-11-septembrie-2001-a275
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Răul din societatea de azi a fost programat pas cu pas cu mult timp în urmă de Iluminați
Irakul nu a fost în mod real o ameninţare pentru SUA. James Bamford demască manipulările politice ale mass-mediei americane
Proiectul HAARP și controlul timpului
Iluminații: 62 cei mai bogaţi oameni ai lumii au o avere egală cu agoniseala a jumătate din populaţia globului
Statul Paralel - organizația ocultă creată de către SUA și UE cu scopul de a jefui, controla și distruge România
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
Evreii lui Stalin. Cazul Genrikh Yagoda, fondatorul gulagurilor. Zeci de milioane de oameni au murit din cauza sistemului creat de el
Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth
MK-Ultra, Proiectul Pandora, testele cu plutoniu şi multe alte proiecte conduse de Ministerul Apărării şi de CIA au fost demascate de comitetele conduse de senatorii Rockefeller şi Church în anii 1970
Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...