Un fost specialist militar în domeniul radarelor omnidirecționale a fabricat, pornind de la magnetronul unui cuptor cu microunde, un emițător psihotronic care permitea transmiterea directă la nivelul cortexului unei persoane a unui anumit ordin sau a unei anumite sugestii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marc Filterman, fost specialist militar în domeniul radarelor omnidirecționale, a fabricat, pornind de la magnetronul unui banal cuptor cu microunde, un emițător psihotronic.

Acest emițător permitea transmiterea directă la nivelul cortexului unei persoane a unui anumit ordin sau a unei anumite sugestii. Fiind supus în acea perioadă unui control fiscal, lui Filterman i-a venit ideea să îl folosească drept cobai pe inspectorul său fiscal. S-a așezat la fereastra casei sale îndreptând emițătorul în direcția agentului fiscal sugerându-i ideea: „Nu am nimic de controlat la acest domn, totul este în regulă!”.


Agentul fiscal a ajuns până în fața ușii sale după care a făcut stânga împrejur și a plecat la Administrația Finanțelor Publice fără a-l fi controlat pe Filterman…”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8821
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
“Drogul Adevarului”: LSD, Mescalina si Marijuana

Cercetătorii germani au creat “mantia de invizibilitate pentru sunet”

Operatiuni “Steag Fals” in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!

Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului

Complexul subteran din Munții Bucegi și colaborarea româno-americană

Închide