Un grup de crimă organizată în inima DNA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un grup de crima organizata in inima DNA

Ceea ce va voi spune in continuare se bazeaza pe ani de observatie a fenomenului DNA – SRI – Putere. Si pe informatii primite de la oameni bine infipti in sistem. De mai multi ani, in interiorul DNA s-a format o retea de persoane legate prin interese personale, care asculta de elemente din SRI si de exponenti de la varful actualei Puteri. Acest lucru nu este o noutate pentru unii.


Initial, cu unele exceptii dictate de Putere, acest grup de actiune a fost bine intentionat si a plecat pe piste reale de combatere a coruptiei, cu efecte benefice in societate. Numai ca pe parcurs, functie de interesele si jocurile politico-financiare tot mai numeroase si presante, grupul de actiune s-a transformat intr-un soi de politie politica, foarte eficient atunci cand, pe langa activitatile obisnuite ale DNA, trebuia omorat vreun dosar sau, dimpotriva, trebuia umflat careva si dus la mandat de arestare sau trimis in judecata, cu tot spectacolul mediatic de rigoare. Anii au trecut, si mai toate dosarele fabricate s-au finalizat cu achitari in instante, victime ale exceselor si abuzurilor DNA devenind atat oameni politici, oameni de afaceri, cat si magistrati.

Baietii din grupul de actiune au devenit astfel foarte expusi, iar pentru protectia lor anumite elemente din SRI si nu numai au dus o munca asidua de convingere, de „indoit” judecatori, procurori, membrii si inspectori ai CSM, pentru ca nimeni dintre cei care ar fi putut clinti vreun fir de par al celor care comit abuzuri judiciare la DNA sa nu indrazneasca sa traga pe cineva din grup la raspundere pentru retinerile si trimiterile in judecata nejustificate.


Folosind arma interceptarilor, informatiile si presiunea, grupul de actiune a devenit imun si, usor-usor, pe nesimtite, a scapat inclusiv de sub controlul Puterii care i-a dat aripi. Perdaful recent al presedintelui Basescu la adresa procurorilor DNA care au amenintat un procuror pus sub acuzare sa-si toarne colegii e una din dovezile scaparii de sub control!

Grupul a inceput sa actioneze de capul lui, folosind uriasa baza de informatii si interceptari din dotare. A inceput sa croiasca Justitia asa cum vrea el. Si a actionat astfel incat sa-si asigure pe cat poate verdictele de arestare si chiar de condamnare in dosare cu probe subtiri (inclusiv prin intalniri pe sest cu inalti judecatori), spre a arata Puterii ca isi face temeinic treaba si a dovedi la momentele cheie ca merita sa primeasca reconfirmari pe functiile detinute, dar si pentru a se proteja pe el insusi de consecintele abuzurilor comise.

Iar marturie a abuzurilor comise stau zecile de achitari anuale (inclusiv in cazuri cu arestati) si sumele uriase platite de stat cu titlu de despagubiri, magistratilor, politicienilor si inaltilor functionari trimisi in judecata pe nedrept, fapte pentru care niciun procuror DNA nu a raspuns!

Ne aflam in prag de schimbare a Puterii. Mai mult ca sigur anul acesta PDL va iesi de la guvernare, daca nu cumva, in urma furiei populare, va avea o soarta similara cu a PNTCD, care nici macar nu a mai intrat in Parlament. Cert e ca odata alungat PDL de la Putere, toate functiile politice din parchete (sefii Parchetului General si ai DNA numiti de presedinte, via ministrul Justitiei), dar si cele din SRI, vor fi curatate de elementele obediente actualei Puteri.

Iar grupul de crima organizata nascut pe anumite segmente din DNA si SRI, care a distrus atatea destine si a generat atatea abuzuri si erori judiciare isi va pierde suprematia. Va ajunge foarte probabil sa fie tras la raspundere penala si civila, pentru ca niciodata de la Revolutie incoace nu s-a mai pomenit ca un parchet sa dea jos din functii atatia ministri, parlamentari, magistrati, politisti, functionari, pe dosare de asa-zisa coruptie, dovediti ulterior nevinovati in instante. La asemenea cifre, nu se mai poate vorbi despre erori, ci despre certitudini ale unor dosare fabricate.

Pe fondul fenomenului de mai sus, grupul de crima organizata – care precizez ca nu a acaparat decat o mica parte a institutiilor de stat enumerate, insa pe cea mai importanta – este panicat. Si, printre altele, a inceput sa fie deranjat de faptul ca o parte a presei ii stie ispravile. Acest grup nu ne poate ierta, noua celor de la Lumeajustitiei.ro, faptul ca am constientizat opinia publica asupra a doua realitati de netagaduit:

1 – sirul imens de achitari pe dosare fabricate; inregistrarile audio cu procurori ai DNA amenintand martori/denuntatori sa faca acuzatii la comanda; filmari video cu procurori de caz ai DNA intrand in birouri la judecatori in afara cadrului procesual; faptul ca am permis victimelor DNA sa-si publice plangerile penale si disciplinare pe siteul nostru si sa probeze cu acte abuzurile unor procurori; si nu in ultimul rand demascarea mascaradei din cazul judecatorului roman Corneliu Birsan, unde Romania a incasat pentru DNA o condamnare in regim de urgenta la CEDO de la Strasbourg;
2 – SRI detine, contrar normelor europene, monopol pe interceptari, facand abuz de ele impreuna cu DNA, si s-a actionat continuu prin Ministerul Justitiei astfel incat sa se impiedice nasterea unui corp de experti independenti privati, pe voce si vorbire, care sa poata arata daca inregistrarile sunt contrafacute;

Acestea sunt principalele motive pentru care jurnalistii de la Lumeajustitiei.ro au fost continuu monitorizati prin diferite procedee, pentru ca de curand, gratie unui judecator exaltat si iresponsabil de la Inalta Curte sa ni se emita si mandate de interceptare pe siguranta nationala, pentru “vina” de a publica filmari cu procurori de caz ai DNA plimbandu-se ca la ei acasa prin birourile judecatorilor de la ICCJ.

Ce urmeaza? Deja se vede. DNA a umflat cazul Mihai Betelie, pentru a se putea lovi in noi cei de la Lumeajustitiei.ro, macar mediatic, in scop de discreditare. Asta dupa mai bine de un an de ascultari neintrerupte! Acuzatia principala care i s-a adus prim-procurorului Betelie, cum ca ar fi favorizat infractori, dand informatii secrete catre Lumeajustitiei.ro este de un ridicol imens, iar Curtea de Apel Bucuresti, care a respins cererea de arestare a “sursei”, a relevat ca DNA a venit cu constructii “pur teoretice” nu cu probe.

Se urmareste fara doar si poate compromiterea noastra, daca nu cumva chiar legarea noastra, pe acuzatii fanteziste privind siguranta nationala si asa-zise fapte conexe celor de coruptie. O dementa! Artizanii acestor facaturi, spera probabil ca inlaturandu-ne pe noi, va fi inchis si siteul, si astfel toata baza de informatii despre rateurile si abuzurile DNA sa fie stearsa din spatiul public si anumite persoane sa poata dormi linistite dupa viitoarele alegeri. Numai ca acest grup malefic se inseala amarnic crezand ca astfel de manevre vor avea sorti de izbanda. Iar viitorul apropiat o va dovedi!”[1]

 

SURSE

  1. https://www.luju.ro/opinii/editorial/un-grup-de-crima-organizata-in-inima-dna
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Monica Macovei fotografiată împreună George Soros
Sistemul Represiv din România a fost creat, finanțat și instaurat de către globaliștii SUA-UE-Soros
Directorul Institutului „Elie Wiesel” este fiul odiosului ideolog stalinist Radu Florian
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strâns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
În 2008, Ministrul Agriculturii, Dacian Cioloș, dorea soia modificată genetic
Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă spre România
Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!
Lupta #rezistenților pentru apărarea băncilor și multinaționalelor: globaliștii #rezist cer anularea taxei pe lăcomie pentru bănci și taxei pe cifra de afaceri pentru multinaționalele care își externalizează profitul
Extremiști unguri au acoperit însemnele Ambasadei României de la Budapesta cu steagul secuiesc. MAE îl cheamă, în sfârșit, pe ambasadorul Ungariei la București pentru discuții
Facebook devine Big Brother: Va sti astfel unde sunt utilizatorii si ce fac ! De la 1 ianuarie 2015, utilizatorii fie vor accepta noi Termeni si Conditii, fie vor parasi Facebook !
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...