Un hacker mexican arata cum armata Rusiei comunica cu o civilizatie extraterestra de pe Marte ! Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a recunoscut in 2012 ca extraterestri sunt prezenti pe Terra !

Distribuie!

Un hacker american a publicat trei stenograme din care ar reiesi faptul ca, armata Rusiei comunica regulat cu o civilizatie extraterestra de pe planeta Marte. Trebuie mentionat ca Rusia este foarte deschisa acestui subiect. Chiar foarte deschisa, asadar in decembrie 2012, Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a sustinut ca, extraterestrii se afla printre noi si ca, SUA ar trebui sa recunoasca parteneriatele incheiate cu acestia.

Cydonia Marte Cydonia Complex

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/premierul-rusiei-dmitri-medvedev-recunoaste-ca-extraterestrii-se-afla-printre-noi.


Mai multe aflam de pe publicatia Ora de Stiri:

„Un hacker de origine mexicană, Perrua Perrin, a postat recent trei videoclipuri care demonstrează că armata rusă comunică sistematic cu o civilizaţie care îşi are baza pe Marte.

În primul fişier, se poate auzi cum un reprezentant al Armatei ruseşti vorbeşte cu un personaj reprezentant al unei colonii de pe Marte.

În cel de-al doilea, se poate auzi sunetul unei misiuni armate care s-a desfăşurat pe planeta Marte, iar în cel de-al treilea se poate auzi cum un oficial rus interoghează o fiinţă extraterestră. Extraterestrul susţine că trăieşte lângă muntele Dyatlov, pe Marte, loc în care există o bază militară de origine extraterestră.

După apariţia acestor înregistrări, un fost căpitan în Armata SUA a oferit informaţii uluitoare despre ceea ce se petrece pe Marte. Căpitanul Kaye susţine că ultimii 17 ani i-a petrecut într-o bază specială aflată pe Marte. Acolo există numeroase colonii umane care îşi duc existenţa alături de alte două specii extraterestre, care, de asemenea, deţin baze pe Marte.

Una dintre speciile extraterestre pare să se tragă din reptilieni şi este de o agresivitate greu de imaginat. Cealaltă este mult mai blândă şi deschisă rezolvării problemelor pe cale paşnică.”[1]

Vedeti mai jos stenogramele !


SURSE

1. http://oradetimis.oradestiri.ro/socant-armata-rusa-prinsa-comunicand-cu-extraterestri-de-pe-marte/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...