Un labirint subteran antic a fost descoperit in Egipt cu ajutorul satelitilor geostationari ! 3000 de camere pline cu hieroglife identificate !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata o stire cu adevarat uluitoare dupa cum scrie site-ul beforeitnews.com[1] care ne vorbeste despre descoperirea unui labirint antic, in anul 2008, intr-o zona din Egipt numita Crocodilopolis, care a fost un oras din Egiptul antic. Santierul arheologic care a fost scanat din satelit se numeste Hawara, unde se afla o piramida neregulata care a fost creata de catre faraonul Amenemhet al III-lea, care a fost un faraon din timpul celei de-a XII-a dinastii a Egiptului.

Acest faraon a domnit intre anii 1860 – 1814 i.e.n. Domnia sa este considerata „Epoca de Aur” a Regatului de Mijloc. Labirintul este situat chiar la sud de piramida lui Amenemhat al III-lea. Echipa stiintifica belgianto-egipteana nu a finalizat investigatiile asupra acestui labirint, care este de o importanta covarsitoare pentru istoria Egiptului.


Sa nu uitam nici de calatoria echipei romano-americane, care a avut loc intre octombrie 2003 si iulie 2004, prin al treilea tunel spre Egipt, ce porneste din Masivul Bucegi. Acolo au ajuns in interiorul unei Camere Oculte, aflata sub Marea Piramida din Egipt la 260 m adancime, unde au gasit o masinarie de calatorit in timp si multe tablite pe care se aflau stocate informatii din istoria omenirii (inregistrari).

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/misterioasa-calatorie-a-echipei-romano-americane-printr-unul-dintre-tunelurile-de-sub-masivul-bucegi-tocmai-pana-in-egipt-ajungand-la-260-metri-adancime-sub-marea-piramida-intr-o-camera-oculta.


SURSE

1. http://beforeitsnews.com/alternative/2014/06/ancient-underground-labyrinth-found-in-egypt-contains-3000-rooms-with-hieroglyphs-2970636.html

 

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...