Un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei

Distribuie!

„Ar putea fi adevărat acest lucru? Ca un manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, să se afle în Ulan Bator, capitala Mongoliei? Ei bine, prof. univ. dr. Nicolae Leonăchescu, fost secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților din România, ne spune că da și ne împărtășește povestea unui document care poate să fie de o valoare inestimabilă.

Deși în calitatea politică pe care a avut-o a făcut o serie de demersuri pe lângă oficialii cei mai înalți ai statului român pentru ca acest document să fie adus în țară sau să fie măcar foto-copiat, nimeni nu a fost interesat să miște un deget pentru a-l obține, încă o dovadă a iresponsabilității și a politicii antinaționale purtate de mulți dintre indivizii care au condus și conduc statul român.


Invitat în anul 2013 la emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE pe care o realizez pe Nașul Tv, Nicolae Leonăchescu vine cu informații extrem de interesante și despre LIMBAJUL TEHNIC al dacilor, păstrat până în zilele noastre.

manuscris-vechi-597x264

Vă invit, așadar, să urmăriți o altă emisiune incitantă în care, de la minutul 35 se vorbește despre descoperirea unui manuscris despre daci, vechi de aproximativ 1.500 de ani, care se află în Ulan Bator, capitala Mongoliei.”[1][2]


Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/un-manuscris-despre-daci-vechi-de-aproximativ-1-500-de-ani-se-afla-in-ulan-bator-capitala-mongoliei/
  2. http://daniel-roxin.ro/
  3. Foto: cunoastelumea.ro
  4. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...