Un mecanism artificial vechi de 300 de milioane de ani a fost găsit în Rusia

Distribuie!

„Un dispozitiv confecţionat din aluminiu, a cărui vechime a fost stabilită la 300 milioane de ani, a fost descoperit în Vladivostok (Rusia). Dispozitivul a fost găsit într-un cărbune, pe care unul dintre locuitori oraşului se pregătea să-l arunce în foc.

Experţii care au stabilit vârsta dispozitivului după aceea a cărbunelui în care el era încrustat au afirmat de asemenea că piesa din metal era în mod clar de provenienţă artificială. Desigur, nu s-a putut răspunde la întrebarea: cine a confecţionat acum 300 de milioane de ani o astfel de piesă pe Pământ.


Piesa seamănă cu un fel de şină metalică, în formă de dinte, creată artificial. Ea seamănă cu piesele de dimensiuni mici folosite adeseori în construcţia microscoapelor ori a dispozitivelor electronice.

Astfel de descoperiri au mai fost însă făcute în ultimii zeci de ani. Prima de acest fel a fost în anul 1851, atunci când minerii dintr-o mină din Massachusetts au extras un vas din zinc incrustat cu argint.


Vasul era parte integrantă dintr-un bloc de cărbune ce nu fusese exploatat până atunci, datând din perioada Cambrianului, adică acum 500 de milioane de ani.

În 1912 un om de ştiinţă american din Oklahoma a descoperit o cupă din fier ce era încrustată într-un bloc de cărbune vechi de 312 milioane de ani.

Apoi, în anul 1974 o parte a unui mecanism de aluminiu, a cărui origine a rămas necunoscută, a fost găsită într-un sediment de nisip presat din ţara noastră, lângă Aiud. Asemănându-se cu un picior de suport, precum cel al modulului selenar Apollo, piesa provine din perioada Jurasicului şi nu ar fi putut fi realizată de către om.

Toate aceste descoperiri nu numai că au bulversat în totalitate lumea ştiinţifică, dar ele au zdruncinat de asemenea foarte serios însăşi doctrina ştiinţifică modernă asupra evoluţiei şi existenţei vieţii pe Pământ.

În ceea ce priveşte piesa din aluminiu care a fost găsită recent în Vladivostok, una dintre întrebările care îi interesează cel mai mult pe oamenii de ştiinţă este aceea dacă aliajul de aluminiu are provenienţa terestră.

Din studiul meteoriţilor căzuţi pe planeta noastră, se ştie că există aluminiu -26 extraterestru, care mai apoi devine magneziu -26. Prezenţa a 2% magneziu în aliaj ar putea indica originea extraterestră a aluminiului.

De asemenea, aceasta ar indica destul de bine faptul că în trecutul extrem de îndepărtat al planetei, pe suprafaţa ei a existat o altă civilizaţie, care ne este complet necunoscută.

Tot în Rusia a mai fost descoperită o piesă metalică veche de 240 milioane de ani, la o adâncime de 9 metri într-un sediment de nisip, lângă Capul Nazimova. Aliajul respectiv avea o compoziţie neobişnuită şi fusese realizat de fiinţe inteligente. În fotografia de mai jos poate fi văzută imaginea piesei din acel aliaj, aşa cum a fost ea redata după original:

Nu cu mult timp în urmă, tot în Rusia a fost găsit un mecanism în rocă vulcanică, ce a fost datată la 400 de milioane de ani vechime.

Acest mecanism a fost găsit în Peninsulă Kamceatka, cam la 250 de kilometri depărtare de oraşul Tigil, de către arheologii de la Universitatea din St. Petersburg, printre alte fosile ciudate. Nimeni nu poate explica cum au ajuns acele componente mecanice să fie încrustate în rocă vulcanică veche de aproape jumătate de miliard de ani…”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-mecanism-artificial-vechi-de-300-de-milioane-de-ani-a-fost-gasit-in-rusia-a60
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În 1991, CIA supraveghea doi oameni de știință ruși care făceau experimente prin care încercau să obțină informații prin telepatie sau să miște obiecte doar cu puterea minții
Baza Dulce din New Mexico, SUA
Dovezi ale prezenței altor civilizații pe Pământ
"Dealul Albastru", în apropiere de Volgograd, Rusia, un loc misterios
Tărâmul ascuns de sub Antarctica
Radu Cinamar - Geneza uitată
Aventura amiralului Richard Byrd: Misterul oamenilor înalți și blonzi din interiorul Pământului
În URSS, până în 1957, nu se discuta de domeniul paranormal în mod oficial. După 1960, Europa de Est devenise centrul mondial al parapsihologiei
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Antica "Poartă Stelară" a zeilor, aflată în Peru
Misterul pietrelor incizate din insula Bornholm. Inscripțiile de pe pietre au fost incizate în urmă cu 5000 de ani
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...