Un medic chirurg din SUA dovedeste ca implanturile extraterestre in oameni exista ! Acesta a scos multe implanturi din multi pacienti !

Distribuie!

Iata ca implanturile cu microcipuri care s-au descoperit in corpul multor oameni, dupa intalnirea lor cu extraterestri sint cat se poate de reale, desi acum zeci de ani, o astfel de idee, starnea amuzamentul si penibilizarea din partea multor oameni, dar astazi, vedem ca este cat se poate de real.

leir Un medic prezintă dovada că  implanturile extraterestre din trupurile oamenilor există

De pe site-ul efemeride.ro vom vedea cum un medic chirurg din SUA, o personalitate foarte respectata vorbeste despre implanturile facute de extraterestri in anumite persoane si cel mai uluitor este faptul ca acesta prezinta si dovezi:


„Un chirurg din SUA care susţine că a operat câţiva pacienţi care aveau în ei implanturi extraterestre. La o analiză cu microscopul electronic, s-a găsit faptul că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat! În plus, implantul era înconjurat de un material biologic neidentificabil, care prevenea respingerea de către sistemul imunitar al pacientului!

Totodată, 3 laboratoare naţionale au confirmat faptul că implantul avea în el materiale care erau de origine extraterestră.

Pentru prima oară în istorie, un om a prezentat dovezi intangibile conform cărora extratereştrii vizitează Pământul. Dr. Roger Leir este un chirurg din California de Sud, ce a efectuat operaţii timp de peste 30 de ani.

“Până acum, am efectuat 8 operaţii, din care am îndepărtat 9 obiecte. Punctul comun îl constituie faptul că toţi pacienţii au fost subiectul unor răpiri extraterestre”, susține medicul.

În 1996, el a efectuat una din primele operaţii prin care a îndepărtat un implant din falca unui pacient.
“Domnul căruia i-am îndepărtat obiectul lucra într-o industrie privată şi avea în spate o întreagă istorie de răpiri extraterestre”.

Ca cei mai mulţi oameni răpiţi de extratereştri, pacientul n-a fost doritor în a se face cunoscut, pentru a se arăta publicului.

“Cei răpiţi de extratereştri au frica în a spune cuiva ce i s-a întâmplat, căci astfel şi-ar putea pierde slujba sau îşi pot pune în pericol cariera, ori chiar să piardă bani…deci o fac dintr-un lucru foarte practic”. susține Leir.

Ceea ce veţi vedea în continuare este primul videoclip al unui implant extraterestru ce a fost îndepărtat. Şi trebuie să ştiţi că această filmare nu e pentru cei care au inimă mai slabă. Mai întâi, chirurgul face o injecţie cu anestezic, pentru a amorţi terminaţiile nervilor din jurul implantului. Apoi, se face o incizie chirurgicală în ţesut, se pun nişte cleme chirurgicale, pentru ca incizia să rămână deschisă. După aceasta, chirurgul pătrunde mai adânc în incizie, şi, cu ajutorul unui aparat cu raze X, denumit fluoroscan, încearcă să localizeze implantul sub piele. Odată ce implantul este localizat, un cateter este înserat şi, în sfârşit, implantul este îndepărtat.

Dr. Leir descrie una dintre cele mai extraordinare descoperiri în timpul acestei operaţii uimitoare: “Nu exista vreo dovadă a prezenţei obiectului în interiorul corpului. Apoi, când ne-am uitat la ţesuturile moi care înconjurau obiectul, acestea nu aveau nicio urmă inflamatorie, ceea ce e imposibil, căci, orice e inserat în trup, ar trebui să aibă o urmă inflamatorie. Şi, în al treilea rând, obiectul era înconjurat de un număr mare de terminaţii nervoase ce diferă din punct de vedere anatomic”.
Odată ce acest implant a fost îndepărtat, el şi-a dezvăluit forma să triunghiulară. Proba a fost trimisă apoi către Laboratoarele Naţionale din Los Alamos, pentru a fi testată mai amănunţit.

“Atunci când am primit înapoi raportul iniţial de la Los Alamos, ştiam că era ceva neobişnuit, pentru că acesta e un laborator de nivel mondial, şi nu ar fi recomandat testări suplimentare dacă nu şi-ar fi dat seama că este ceva straniu. Exista o combinaţie de elemente în acest obiect care i-au făcut pe cei de la Los Alamos să aprecieze că sunt necesare mai multe teste”. a declarat Leir.

Implantul a fost apoi trimis la Laboratorul New Mexico Tech, unde au fost efectuate o serie de teste.“Ei au crezut că obiectul trimis la analiză reprezenta o porţiune dintr-un meteorit. Ei nu ştiau că provenea dintr-un corp uman”, a mai adăugat Leir.

Uimitor, Laboratorul New Mexico Tech a crezut că elementele chimice din implant proveneau din meteoriţi rari ce au căzut pe Pământ. În acest stadiu, o scanare cu microscopul electronic a fost realizată asupra implantului.
Rezultatul a fost acela că implantul a fost fabricat şi nu provenea din meteoriţi căzuţi pe Pământ. Şi mai uimitor, rezultatele au arătat că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat.

Testele efectuate la Laboratorul Universităţii California din San Diego au confirmat supoziţiile iniţiale. Astfel, s-a ajuns la concluzia că o porţiune din implantul analizat era de origine extraterestră şi nu provenea de pe Pământ. Dovezile sunt concludente; implicaţiile sunt uimitoare. În acest caz, dovezile au fost documentate, iar concluziile – şocante.

Dar implanturile extraterestru nu reprezintă singurele materiale pe care dr. Leir le investighează. Cea mai mare descoperire urmează să fie făcută.”[1]

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/un-medic-prezinta-dovada-ca-implanturile-extraterestre-din-trupurile-oamenilor-exista


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...