Un medic legist german susține că infecția este ”relativ nepericuloasă” și că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Profesorul Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg, este convins că boala este mai puțin gravă decât se crede în general.

Medicul legist Klaus Püschel susține că infecția cu coronavirus este ”relativ nepericuloasă” și că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină.


Toate victimele coronavirusului cărora le-a făcut autopsia aveau comorbidități atât de grave, încât, ”oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”, a afirmat medicul legist pentru cotidianul Hamburger Abendblatt.

Declarațiile sale au fost preluate ulterior de mai multe publicaţii germane.


Klaus Püschel este adeptul revenirii treptate la viața anterioară pandemiei și a rugat-o public pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să înceapă imediat acest proces, deoarece ”acum este momentul potrivit”.

O opinie asemănătoare are și psihiatrul Michael Schulte-Markwort: ”Nici una dintre cifrele pe care le cunoaștem nu justifică teama manifestată în Germania față de virus”, a declarat acesta pentru Hamburger Abendblatt.

Psihiatrul a mai afirmat că are impresia că teama a devenit atât de obișnuită, încât veștile bune referitoare la combaterea pandemiei nu sunt luate în serios.”[1]

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/medic-legist-german-toate-victimele-coronavirusului-carora-le-a-facut-autopsie-aveau-comorbiditati-atat-de-grave-incat-oricat-de-crud-ar-suna-oricum-ar-fi-murit-in-cursul-acestui-an-2957727
  2. Foto: de.wikipedia.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...