Un membru al Congresului SUA a vizitat în secret Siria și cere Americii să nu mai susțină teroriștii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reprezentantul SUA în Hawaii, liderul democrat Tulsi Gabbard a cerut Americii să opreasă războiul ilegal care are loc în Siria după ce aceasta a vizitat Damascul și Aleppo. În timpul excursiei, aceasta a discutat cu civili, lideri religioși, reprezentanți ai opoziției și cu președintele Assad.

Gabbard a precizat că această călătorie pe care și-a finanțat-o timp de 7 zile spre Liban și Siria a avut ca scop aflarea directă a adevărului. Misiunea a fost secretă din motive de securitate.


Aceasta a vorbit și cu studenți sirieni, antreprenori, profesori de prestigiu, asistenți sociali, lideri religioși și în special cu refugiați.

Gabbard afirmă că până și cei care alcătuiesc opoziția față de putere consideră că revolta inițial pașnică a lor a fost deturnată de jihadiști finanțați și susținuți de Arabia Saudită, Turcia, Quatar și Statele Unite ale Americii.


Contrar discursului oficial din SUA, care spune că grupurile de teroriști cum este Statul Islamic și Frontul Al-Nusra ar putea fi ”separate” de opoziția moderată care luptă de partea lor, Gabbard a explicat că sirienii cu care a vorbit nu fac distincția dintre diferitele grupări de militanți.

“Mesajul lor pentru americani este puternic și consistent: nu există diferență între rebelii ”moderați” și al-Qaeda (al-Nusra) sau ISIS — sunt același lucru”, a mai adăugat reprezentanta Congresului SUA.”[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/01/un-membru-al-congresului-sua-a-vizitat-in-secret-siria-si-cere-americii-sa-nu-mai-sustina-teroristii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...