Un misterios vortex temporal a fost descoperit in Antarctica

Distribuie!

„În anul 1995 un experiment banal, efectuat de oamenii de ştiinţă americani şi cei britanici în apropierea Polului Sud, s-a transformat într-o descoperire inexplicabilă. Cercetătorii au ridicat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurare a vitezei vântului, a temperaturii și a umidității. Balonul s-a ridicat la cer şi a dispărut în ceaţă.

După un timp balonul a fost coborât la sol şi cercetătorii au observat cu stupoare, după ce au citit măsurătorile, că ceasul balonului era fixat pe data de 27 ianuarie 1965, dată situată în timp cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost efectuat de mai multe ori şi echipamentul de măsurare verificat de fiecare dată pentru a funcţiona corect. De fiecare dată ceasul balonului indica o alta, dar cu 30 de ani în urmă.


În prima fază nimeni nu şi-a explicat misteriosul eveniment, însă, un vârtej cenuşiu a fost observat pe cerul din Antarctica, chiar în locul prin care reușea să dispară balonul meteorologic. Straniul eveniment a fot botezat „poarta temporală” prin care se comunica cu alte lumi paralele şi chiar cu alte dimensiuni.

Se presupune că acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Există voci care susțin că s-au demarat în secret programe de cercetare a posibilităților de realizare a călătoriilor în timp, programe ce sunt controlate de către CIA și FBI.


Imediat după acest straniu eveniment, armata SUA a trimis în zonă o maşină uriaşă, „Subterrene“ , care era capabilă să sape chiar şi in cel mai gros strat de gheață. S-a presupus că în zonă exista o construcție secretă, aflată la mare adâncime sub gheaţa groasă de lângă Polul Sud şi era necesar ca să se ajungă la baza acesteia. Nu se cunoaşte nici în prezent ceea ce s-a descoperit la Polul Sud.
Există foarte multe speculaţii care promovează ideea unui vortex temporal care în anumite condiţii se deschide şi care face legătura cu alte lumi paralele. Acest vortex ar fi provocat de o maşinărie de origine extraterestră care se află undeva sub stratul gros de gheață din Antarctica sau chiar de un artefact pierdut.
Din anul 2002 și până în prezent nu au fost niciodată comunicate opiniei publice niciun fel de rezultate referitoare la aceasta operațiune secretă.Dacă într-o zi se vor face publice aceste descoperiri cu siguranță că adevărul despre foarte multe mistere care ne înconjoară va fi scos la lumină.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/un-misterios-vortex-temporal-a-fost-descoperit-in-antarctica
  2. Foto: freaklore.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...