Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce este un Cyborg?

Un Cyborg este un organism cibernetic (organism care are sisteme artificiale cat si naturale). Termenul a fost inventat si folosit pentru prima data in 1960, de catre Manfred Clynes si Nathan Kline, intr-un articol publicat in revista  Astronautics[1] (September 1960) despre avantajele din spatiul cosmic ce reprezinta un om-robot, care se autoregleaza.


Avertisment din partea oamenilor de stiinta!

Este cazul unui om de stiinta, Paul Werbos, manager de program la National Science Foundation dar si unul dintre neurologi care au declarat ca ar putea exista consecinte grave, in cazul, in care vom continua sa facem experimente asupra creierului uman, inainte de a intelege pe deplin cum functioneaza, asa cum scrie site-ul disclose.tv[2].Werbos, in cadrul unei conferinte spunea ingrijorat ca se poate deschide chiar o “cutie a pandorei”, iar lucrurile pot oricand sa degenereze. Cred ca ati vazut destui in “filmele SF” (filme adevarate) ce se intampla cand Cyborg-ii preiau controlul si incep sa se lupte cu oamenii? Cam despre acest scenariu vorbeste cu un ton mai cosmetizat acest om.


Werbos, mai sustine ca:

“Exista o multime de eforturi actuale de a manipula si controla creierul fara probleme. Cercetarea neurologica a devenit concentrata la nivel federal in ultimii ani, dupa ce Obama a anuntat startul proiectului BRAIN, un plan bazat pe Proiectul Genomului Uman, care are ca scop de a analiza functia fiecarui neuron din creierul uman.”[2]

Werbos a devenit cunoscut pentru munca sa in domeniul neurologiei din cadrul Universitatii Harvard, in 1970, iar acesta spunea ca inainte de initiativa presedintelui american, Barack Obama, nimeni nu prea era interesat de cercetarea neurologica. Avertismentele sale se refera indeosebi cu privire la controlul mintii in cazul in care s-ar crea si prezenta oficial un Cyborg, pentru ca neoficial, acestia exista de 50 de ani. Proiectele guvernamentale de control al mintii MK-Ultra si Monarch au fost de multi ani deconspirate, iar Guvernul American, a fost pus in cea mai delicata situatie, dar tot au refuzat sa recunoasca proiectul, in ciuda faptului ca exista atatea documente oficiale.

Cum se va apara omenirea de “robotii ucigasi”?

Desi unii sustin ca “este fictiune”, vedem ca proiectele de creare a acestor roboti, fie ca sint cyborgi fie ca nu, trebuie sa ne dea de gandit, mai ales ca acest confirmari vin din partea unor oameni care stiu bine toate aceste proiecte, dupa cum scrie si descopera.ro:

“Toate naţiunile ar trebui să adopte un moratoriu cu privire la crearea roboţilor de război ce pot funcţiona autonom – aşa-numiţii roboţi ucigaşi – înainte de a fi prea târziu pentru a mai opri utilizarea lor, afirmă un expert al ONU.

Christof Heyns, un expert al ONU în problema drepturilor omului, crede că ne găsim într-un punct critic: el a cerut îngheţarea temporară a producerii şi utilizării aşa-numiţilor “roboţi ucigaşi” – roboţi de luptă autonomi -, spunând că acest act va da tuturor timp să se gândească mai bine la implicaţiile creării lor, cât mai este timp.

Programarea unor maşinării pentru a ucide oameni, fără a mai fi implicat factorul uman în momentul deciziei, ar putea stimula extinderea războaielor şi va îngreuna atribuirea responsabilităţii pentru crime de război. E nevoie să reflectăm la modul în care am folosi aceşti roboţi, înainte ca ei să devină o realitate concretă.

“Să încerci să opreşti mersul tehnologiei este ca şi cum ai încerca să opreşti timpul – el merge înainte”, a spus Heyns.

Tehnologia progresează rapid şi, în momentul de faţă, suntem aproape de a le conferi maşinăriilor capacitatea de a ucide oameni, în condiţiile în care le lipseşte capacitatea de a face distincţii subtile, în acord cu prevederile dreptului umanitar internaţional.

Într-un raport prezentat Consiliului pentru Drepturile Omului al ONU, Heyns a cerut tuturor naţiunilor să declare şi să pună în practică un moratoriu privind producerea şi utilizarea unor astfel de roboţi de luptă, ca să existe răgazul necesar creării unui cadrul internaţional pentru utilizarea lor.

Un alt mare pericol al creării acestor roboţi ucigaşi, a spus el, este faptul că vor facilita izbucnirea războaielor, deoarece va fi tot mai uşor pentru oameni să se distanţeze de decizia de a ucide.”[3]

Aceasta confirma si proiectul guvernamental de control al mintii, altul decat MK-Ultra, care poarta numele de Proiectul Monarch (asta pentru monarhisti), proiect care este afiliat MK-Ultra, iar ambele sint controlate de catre Institutul pentru Relatii Umane Tavistock din Londra, creierul mondial de control al oamenilor, dupa cum o sa vedeti in continuare.

O victima a proiectului Monarch este si Cathy O`Brien, care face o serie de dezvaluiri tulburatoare in cartea sa “Trance Formation of America” (Transformarea Americii), scrisa alaturi de Mark Phillips, fostul agent CIA, care a salvat-o din cadrul acestui proiect guvernament, cand era controlata de George W. Bush si de George H. W. Bush, ambii fosti presedinti ai Statelor Unite.

Ea spune că fostul preşedinte stătea în faţa ei, în biroul său din Washington DC, când a deschis o carte care descria „extraterestri asemănători şopârlelor, veniţi dintr-un loc foarte îndepărtat din spaţiu”. Bush pretindea că este unul dintre acei extraterestri şi, spre stupoarea ei, s-a transformat el însuşi într-o reptilă. Apoi Cathy mai povesteşte cum Bill şi Bob Bennett, două binecunoscute personaje de pe scena politică americană, care susţineau că sunt de fapt „fiinţe de pe altă planetă” (mai precis, din planul inferior al celei de-a patra dimensiuni), i-au administrat droguri care îi modicau starea de conştiinţă, într-un laborator NASA de control al minţii de la Goddard Space Flight Center.

Cathy continuă:

„Lumina generată de aparatura sofisticată din jur m-a convins că translatam împreună cu ei di-mensiunile. O lumină laser a lovit peretele negru din faţa mea, care părea că explodează într-o vedere panoramică a unei petreceri de la Casa Albă. Fără a recunoaşte pe cineva, nu m-am putut abţine să nu întreb:

„Cine sunt aceşti oameni?”

„Nu sunt oameni şi nici nu e vorba de o navetă spaţială” mi-a răspuns (Bill) Bennett. In timp ce vorbea, scenele holografice se succedau atât de repede, încât oamenii păreau extraterestri asemănători şopârlelor. „Bine ai venit în al doilea nivel subteran. Acesta nu este decât o vagă reflexie a primului, o di-mensiune extraterestră. Venim dintr-un plan trans-dimensional, care cuprinde toate dimensiunile…” „…Te-am luat în dimensiunea mea, pentru că aceasta îmi permite un acces mai uşor la mintea ta, faţă de planul fizic, specific planetei Pământ”, a continuat Bill Bennett. „Ca extraterestru, transform gândurile mele în gândurile tale, proiectându-le în mintea ta. Gândurile tale sunt practic gândurile mele…”[3]

Acesta este un alt mod de control şi manipulare, prin transfer de gânduri. Mintea reptiliană devine mintea umană, fapt ilustrat de mintea „colectivă” reptiliană care devine mentalitatea umană „de turmă”.

Ea adauga:

“ma aflam impreuna cu George Bush, cel care ma controla mental pe mine, si eram intr-un elicopter negru complet, nu avea niciun insemn official, cand l-am intrebat ce face acest elicopter, mi-a raspuns: “sunt pt a rapii diversi oameni, sau pt a provoca diverse atacuri armate impotriva celor care incearca sa spuna adevarul despre noi.”[3]

Daca Cathy O’Brien declara asta inseamna ca asa si este, nu degeaba a fost printre putinele persoane care a scapat din mana celor care controleaza astfel de persoane.
Aceştia au fost oamenii politici care au declanşat războiul din Golf pentru a demonstra că „violenţa nu aduce nimic bun”! Una din „distracţiile” favorite ale lui Cheney, Bush şi alţii ca ei este aşa-numitul „Cel mai Periculos Joc”. Acesta constă în ameninţarea cu moartea a unor sclavi ca şi Cathy, cu mintea controlată de agenţiile guvernamentale, care sunt lăsaţi să „fugă” apoi într-o pădure, de regulă în zone militare strict păzite, precum Lampe, în Missouri, sau Mount Shasta, în California, înconjurate de garduri înalte care nu permit nimănui să scape. George Bush, omul care a făcut apel la o „Americă mai bună şi mai blândă”, Dick Cheney şi Bill Clinton pornesc apoi în urmărirea lor. Când sunt prinşi, sclavii sunt violaţi cu brutalitate, iar uneori ucişi. Din câte spune Cathy, Mount Shasta reprezintă „Cel mai mare lagăr de concentrare pentru sclavi cu mintea controlată pe care îl cunosc”.

Nu e prima data cand aceasta persoana vorbeste despre controlul mintii pe baza de trauma prin care se creaza Sindromul Personalitatilor Multiple, o persoana care prin tot felul de socuri va avea mintea fragmentata in niste compartimente, compartimentele nestiind unele de altele, iar prin diferite semne, culori, sunete acea persoana trece pe o personalitate sau pe alta, in functie de ceea ce doreste programatorul ei. Prima data a vorbit in cadrul unui interviu luat de Larry King, din 16 August 2001, cand Roseanne a vorbit de controlul mental pe baza de trauma efectual de MK-Ultra la Hollywood.

Roseanne a mai facut o dezvaluire pe site-ul ei roseanneworld.com[2], ajuns deja site conspirationist, cu privire la Joe Jackson (tatal lui Michael Jackson) despre care a spus ca a fost un agent CIA operativ in cadrul MK-Ultra, fiind si totodata o persoana agresiva care se ocupa de abuzul copiilor. Probabil ca asta spune multe despre moartea lui Michael Jackson decat medicul “vinovat” care i-ar fi facut o doza mai mare de tratament.

In 1980, in timpul ticalosului Ronald Reagan s-a pus bazele unui centrol de control al mintii si in cadrul armatei americane. Cel care conducea atunci unitatea de controlori ai mintii era Paul Valley, un comandat al Armatei a 7-a, care a pus bazele unei lucrari stiintifice despre controlul mintii numita “De la PSYOP la razboiul mintii – psihologia victoriei” scrisa de maior Michael Aquino, indrumat fiind de Paul Valley. In document se spune asa:

“Trebuie sa incepem cu schimbarea numelui. Noi trebuie sa ne debarasam de constient. In locul acestor lucruri vom crea un razboi al mintii. Termenul “razboi al mintii” este dur, insa asa trebuie sa fie. Este un termen de atacat si de victorie caci pana la urma tot noi invingem”[4]

Institutul Tavistock din Londra – centrul global de control al mintii din prezent!

Reţelele satanice reprezintă un aspect vital al programelor globale de control al minţii concepute pentru a crea o rasă de zombi inconştienţi şi un număr nesfârşit de asasini controlaţi, de nebuni înarmaţi şi de agenţi provocatori. Roboţii umani – sclavi cu minţile controlate de alţii – s-au aflat printre noi de mii de ani, dar în epoca noastră au devenit o adevărată epidemie. După cum au declarat Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler în ancheta lor amănunţită asupra programelor de control mental:

„Tehnicile de bază au fost create de familiile germane, scoţiene, italiene şi engleze, fiind aplicate de secole. Unii susţin chiar că ele provin din Egiptul antic şi din perioada Babilonului, în care se practicau vechile mistere. Se ştie că naziştii au studiat textele egiptene străvechi, în dorinţa de a afla aceste metode de control al minţii. Secretele şi documentele liniilor genealogice din vechime sunt foarte bine păzite”.

Scopul acestor organizaţii este controlul umanităţii prin intermediul manipulării externe a minţii. Rawlings Rees a fost un rasist vehement şi un susţinător al mişcării de eugenie a „rasei conducătoare”. El a studiat „nevrozele războiului” în timpul Primului Război Mondial şi a ajuns la concluzia că prin aplicarea anumitor condiţii poate fi declanşat şi stimulat un comportament nevrotic. El arată în cartea sa, Modelarea psihiatriei de către război, publicată în anul 1945, că Institutul Tavistock a demonstrat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial că „o zecime din populaţie este proastă din punct de vedere psihopatologic şi genetic”. După părerea lui, numărul acestor oameni ar trebui controlat, pentru a proteja societatea civilă, iar statul ar trebui să folosească diferite metode, inclusiv cele psihiatrice, pentru a împiedica sporirea numărului acestor oameni, în special în ţările coloniale înapoiate care ameninţă lumea civilizată.În anul 1991, revista Relaţii umane, editată de Institutul Tavistock, a prezentat un raport despre proiectul guvernului mondial. Acesta preciza că prăbuşirea Uniunii Sovietice (orchestrată de Frăţie) a creat o ocazie unică pentru crearea unei guvernări mondiale şi pentru dispariţia statelor naţiuni. Autorii propuneau o reformare a Naţiunilor Unite, astfel încât marea majoritate a operaţiunilor controlate de această instituţie să fie cedate mai multor sute de mii de „organizaţii neguvernamentale” (controlate centralizat). Acestea urmau să acţioneze mai presus de graniţe şi să nu poată fi controlate de guvernele alese. Asistăm practic la un plan sistematic de impunere a voinţei reptilienilor asupra minţii umane colective, plan care continuă să fie implementat pas cu pas, începând din anii 50.În cartea sa, Impactul ştiinţei asupra societăţii, apărută în anul 1957, Bertrand Russell scrie că atunci când tehnicile de control al minţii vor fi perfecţionate, guvernele care se vor ocupa de educaţie mai mult de o generaţie îşi vor putea controla mult mai uşor supuşii, fără să mai aibă nevoie de armată şi de poliţişti. Asta se întâmplă la ora actuală cu copiii dumneavoastră!

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, “Bătălia pentru minte”, apărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii. Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă”.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/institutul-tavistock-din-londra-centrul-mondial-de-control-al-mintii-si-emotiilor-oamenilor-cu-cei-mai-macabrii-psihiatrii

SURSE

1. http://www.scribd.com/doc/2962194/Cyborgs-and-Space-Clynes-Kline?autodown=pdf

2. http://www.disclose.tv/news/A_top_neuroscientist_warns_that_human_cyborgs_are_a_terrible_idea/101291

3. http://www.descopera.ro/dnews/10917138-cum-se-va-apara-omenirea-de-robotii-ucigasi

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Polonia către Comisia Europeană: "Nu vom ceda niciodată la un ultimatum"
Atentatul terorist de la Târgul de Crăciun din Berlin: Germanii au fost avertizați de către autoritățile marocane cu privire la teroristul ISIS, dar nu au luat în seamă avertismentul
În anul 1969, profesorul Jose M.R. Delgado de la Universitatea Yale a perfecționat stimularea electrică a creierului de la distanță ajungând la controlul comportamentului, acțiunilor, instinctelor și emoțiilor de la distanță
Cathy O'Brien și Mark Phillips - "America în plină transă malefică" – o descriere din interior a proiectului guvernamental secret MK-Ultra
Iluminații și Guvernul Mondial
Controlul minții prin undele de extra joasă frecvență
SUA au bombardat "din greseala" un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat "scuze pentru incident" !
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Angela Merkel dorește ca Statele Naționale să renunțe la suveranitate și să accepte Pactul ONU privind imigrația
Ministrul sârb al Apărării critică presiunile SUA asupra Serbiei
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...