Un nou dispozitiv free-energy va fi disponibil omenirii din martie 2017

by “Iată că așa cum scriam în articolele de anul trecut referitoare la invadarea pieței cu o diversitate de dispozitive free energy foarte curând, se adeverește. Începem acest an plin de speranță cu această informație extraordinară. În Croația (țara natală a lui Nikola Tesla), s-a produs un dispozitiv bazat pe […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Iată că așa cum scriam în articolele de anul trecut referitoare la invadarea pieței cu o diversitate de dispozitive free energy foarte curând, se adeverește. Începem acest an plin de speranță cu această informație extraordinară. În Croația (țara natală a lui Nikola Tesla), s-a produs un dispozitiv bazat pe tehnologia energiei libere.

A fost denumit IPP7.4 și este un generator de energie electrică, care livrează o putere de 7.350w (7,35 Kw) la o tensiune de 220V fără a utiliza niciun fel de combustibil pentru activitatea sa. Acesta utilizează propria energie pentru a lucra de la sine. Aceasta este o abordare complet nouă a modului de producere a energiei electrice. Dispozitivul folosește elemente care se găsesc în alte dispozitive de pe piață, ce sunt folosite de 40-50 de ani, cu unele completări inovatoare în timpurile noi. Dispozitivul este într-o cutie închisă, protejat și izolat de zgomotul pieselor rotative, cu sistem de alarmă pentru siguranța noastră.


Acesta este proiectat pentru a lucra în case particulare și vile sau mici ateliere sau obiective independente. În cazul inundațiilor, aparatul se oprește automat el are un întrerupător de circuit (comutator de siguranță), în cazul unei suprasarcini sau scurtcircuit. În cazul unei suprasarcini, aparatul continuă să lucreze imediat ce utilizatorul reduce numărul de consumatori de energie electrică.

Acesta este proiectat să funcționeze în mod constant 24/7 și poate fi oprit manual și pornit din nou, deoarece are o baterie de rezervă cu gel de 48V / 36Ah. Acesta are un certificat tehnic, care nu este dăunător pentru oameni și mediul înconjurător. Utilizatorul (cumpărătorul) trebuie să semneze un contract, pentru a NU deschide dispozitivul pentru o perioadă de 5 ani, care este perioada de garanție, iar această garanție poate fi prelungită pentru următorii 5 ani.


Unitatea de IPP7.4 standard este numai pentru utilizare în interior.
IPP7.4H vine cu o cutie ermetică și este potrivit pentru utilizarea în exterior.
Greutatea IPP7.4 standard este de aproximativ 95 kg.

Un model cu o putere de 380V (+ 220 V) va fi la vânzare în jurul lunii martie 2017. Adresa site-ului de promovare este : http://innovatehno.eu/products/
Există date de contact, adresă e-mail, nr. de telefon, etc. Prețul este de 3.800 euro +TVA, iar în Europa se va începe livrarea din iulie 2017. Detaliile sunt pe site.”[1]

Video

SURSE

  1. http://burebista2012.blogspot.ro/2017/01/un-nou-dispozitiv-free-energy-va-fi.html#
  2. Foto: innovatehno.eu
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Băcăuanul care a inventat motorul cu apă a găsit un nou combustibil: energia cosmică
Reactorul german de fuziune nucleară Wendelstein 7-X (W7-X) - o sursă de energie infinită pentru întreaga planetă
Generatorul de Energie Cuantica - reprodus cu succes de o echipa de electrotehnisti! Acesta are la baza conceptele lui Tesla!
Motorul magnetic - fabricat în România din 1973
Motorul cu apa - o inventie romaneasca, ce pune in pericol economia oligarhilor mondiali bazata pe petrol ! Motorul cu apa functioneaza pe baza hidrogenului din apa si a oxigenului !
Lampa SALt - lampa care functioneaza cu apa sarata pe principiul celulei galvanice, care genereaza electricitate dintr-o reactie chimica intre apa sarata si electrozii aflati in interiorul lampii ! Lampa sta aprinsa tot timpul, timp de un an, dupa care electrozii trebuiesc inlocuiti !
Energie liberă! Teoria antigravitației propusă de Tesla și uitată de societate
Motorul cu magneti - un perpetuum mobile care va revolutiona industria auto a fost inventat de un roman ! Nimeni din sistemul capitalist nu este interesat sa-i finanteze cercetarile !
Platforma antigravitațională inventată de Viktor Grebennikov – aceasta „absoarbe” undele gravitaționale anihilând astfel gravitația
Generatorul Searl - Energie gratuită la infinit
Iluminații controlează dezvoltarea automobilului electric
Un brasovean a inventat motorul care functioneaza cu o sursa inepuizabila de energie ! Nimeni nu doreste insa sa-i sponsorizeze inventia !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro