Un obiect misterios, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaş de lumină

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un obiect MISTERIOS, văzut pe cer, deasupra Rusiei. Ce era globul uriaş de lumină

Locuitorii din Siberia, care au văzut un glob uriaş de lumină pe cer, au crezut că e vorba de o invazie a extratereştrilor. Adevărul este că există o explicaţie, deşi pe cer şi-a făcut apariţia un obiect neidentificat, care a fost văzut şi fotografiat de localnici.

Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: “Am fost uluit timp de câteva minute. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva”. Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dâra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.“[1]

SURSE


  1. https://www.realitatea.net/un-obiect-misterios-vazut-pe-cer-deasupra-rusiei-ce-era-globul-urias-de-lumina_2117380.html
  2. Foto: siberiantimes.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Creierul uman poate controla temperatura organismului

Bilderberg 2016 – reuniunea va avea loc în Germania între 9-12 iunie

Bazele subterane ale zeilor. Tărâmurile subterane ale zeilor sunt descrise ca având case sau săli foarte mari, unde trăiesc mii de fiinţe. Textele antice precizează faptul că accesul în acele tărâmuri este foarte dificil de obţinut

Iată site-urile din România care dezinformează și manipulează în spiritul “Corectitudinii Politice”

Vimana – vehiculele zburătoare din textele sacre indiene

Închide