Un ocean vast în interiorul Pământului: Adâncul necunoscut

Distribuie!

„Conform unor cercetări, este foarte posibil ca în interiorul Pământului să existe un ocean atât de mare cât toate oceanele lumii la un loc.

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ”Dincolo de Ştiinţă”, Epoch Times adună ştiri despre aceste fenomene ciudate, pentru a stimula imaginaţia şi a deschide posibilităţi noi. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi.


Teoriile ştiinţifice sunt deseori repetate şi rezumate atât de des încât uităm că ele sunt doar nişte “teorii, şi nu fapte. Când vă gândiţi la “centrul Pământului”, probabil va imaginaţi o imagine clasică din manualul şcolar care prezintă o secţiune transversală a straturilor Pământului, precum foile unei cepe: coaja, mantaua superioară, mantaua inferioară, miezul exterior şi miezul interior.

Mulţi oameni iau acest lucru ca un fapt simplu şi clar. Dar umanitatea a pătruns doar până la aproximativ 12 km în interiorul Pământului şi sunt aproximativ 6.437 km până în centrul său. Aşadar, suntem saturaţi cu 6.425 km de teorii.


Bineînţeles, teoriile au un raţionament în spatele lor. Ele sunt bazate pe fenomene geologice pe care le-am observat. Totuşi, o descoperire făcută în 2014 exemplifică modul în care planeta noastră ar putea fi mult mai diferită decât credem în general.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/un-ocean-vast-in-interiorul-pamantului-adancul-necunoscut–242586

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/un-ocean-vast-in-interiorul-pamantului-adancul-necunoscut–242586
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...