Un ofiţer rus dezvăluie adevărul despre activitatea subterană şi piramida din Antarctica

Distribuie!

Ofiţerul armatei ruse, Eugene Gavrikov, intervievat de publicaţia Kramola, a dezvăluit o parte din adevărul îngropat sub gheaţa groasă de sub Antarctica.

Oficialul rus a oferit un interviu publicaţiei de specialitate Kramola în care a dezvăluit numeroase informaţii incredibile cu privire la Antarctica. Iniţial, Gavrikov a subliniat că a participat la numeroase misiuni în ţinutul de gheaţă.


Încă de la prima sa misiune a văzut numeroase lucruri ciudate în Antarctica. De exemplu, şi în ziua de astăzi există numeroase baze ale naziştilor, create înainte şi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aceste baze au fost amănunţit cercetate şi atât americanii, cât şi ruşii, au pus mâna pe informaţii extrem de preţioase cu privire la ţinutul alb.

În acest fel, s-a deschis drumul către descoperirea piramidei secrete. Dacă acum 60 de ani piramida misterioasă nu se putea observa din cauza stratului gros de gheaţă, în prezent forma ei este sesizabilă. Nu se ştie cine a construit această piramidă şi nici scopul său nu se cunoaşte, însă, oficialul rus este de părere că există activitate secretă în interiorul ei.


Un alt aspect interesant este imensa gaură din stratul de ozon. Aceasta nu avea cum să se formeze din cauza poluării, ci este datorată unui fenomen misterios, care se petrece sub stratul de gheaţă. Aceasta este cauza pentru care SUA a refuzat cu vehemenţă să semneze Protocolul de la Kyoto cu privire la gradul mondial de poluare.

Gavrikov nu este sigur dacă americanii sunt cei care generează sursa de radiaţii de sub gheaţă, dar confirmă faptul că în subsolul Antarcticii se petrece ceva incredibil şi greu de înţeles.

În ultima vreme au existat numeroase dezbateri cu privire la ceea ce se petrece în Antarctica. Unii spun că sub stratul de gheaţă se află un portal care duce spre alte lumi sau chiar dimensiuni. O altă teorie susţine că pe acolo este intrarea spre lumea ascunsă din interiorul planetei. Alţi specialişti au lansat teorie conform căreia continentul în cauză a fost sau este locuită în subsol de către o civilizaţie extraterestră.

Chiar dacă niciuna dintre aceste teorii nu a fost niciodată confirmată de oamenii de ştiinţă, cert este că ceva straniu se petrece în Antarctica. În acest fel, se explică numeroasele expediţii organizate de puterile lumii în ultimii 50 de ani. Au căutat ceva, dar oare au şi descoperit?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/un-ofiter-rus-dezvaluie-adevarul-despre-activitatea-subterana-si-piramida-din-antarctica
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...