Un OZN desenat pe un papirus vechi de 3.000 de ani îi bulversează pe cercetători. Ce poate să reprezinte acest obiect aflat deasupra Sfinxului?

Distribuie!

„Un OZN desenat pe un papirus vechi de 3.000 de ani îi bulversează pe cercetători. Ce poate să reprezinte acest obiect aflat deasupra Sfinxului? Vezi imaginea:

Conform mitologiei egiptene zeul Ra ar fi coborât din stele în Egipt, creând o civilizație puternică, cum nu a mai cunoscut niciodată această lume. O bucatăenigmatică de papirus, veche de 3 000 de ani, descoperită în mormântul lui Djedkhonsuiefankh și expusă în Muzeul Cairo, ilustrează o scenă neobișnuită: un obiect în formă de disc, extrem de luminos care pare să aterizeze pe Sinx.


După cum se poate vedea mai jos, obiectul strălucitor are trei picioare subțiri cu care se fixează de partea superioară a Sfinxului…”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/un-ozn-desenat-pe-un-papirus-vechi-de-3-000-de-ani-ii-bulverseaza-pe-cercetatori-ce-poate-sa-reprezinte-acest-obiect-aflat-deasupra-sfinxului-vezi-imaginea/


Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/un-ozn-desenat-pe-un-papirus-vechi-de-3-000-de-ani-ii-bulverseaza-pe-cercetatori-ce-poate-sa-reprezinte-acest-obiect-aflat-deasupra-sfinxului-vezi-imaginea/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...