Un OZN gigantic a fost descoperit de telescopul spaţial Hubble în nebuloasa Orion?

Distribuie!

„Un video postat pe internet de un pasionat cercetător al fenomenului OZN pune sub lupă o imagine captată de telescopul Hubble în nebuloasa Orion.

Nebuloasa Orion – un imens nor de gaz și praf – este situată în galaxia noastră, Calea Lactee, în constelația Orion. Este una dintre cele mai luminoase nebuloase și este vizibilă cu ochiul liber pe cerul nopții.


În interiorul norului de gaz, atentul cercetător a descoperit o obiect misterios, aparent solid, cu o formă alungită, care ar putea fi un OZN. Dacă această descoperire reprezintă o navă extraterestră, dimensiunile sale sunt uriașe – de peste 100 de ori mărimea Pământului, după cum au apreciat unii observatori.

Un astronom amator și totodată fotograf astronomic, Troy Naylor, susține că a filmat același obiect.


Scepticii sunt însă de părere că obiectul fotografiat nu este nimic altceva decât un disc protoplanetar, adică un disc circumstelar aflat în rotație, alcătuit din gaz dens și praf, care înconjoară o stea tânără nou formată.

Unii pământeni probabil nu vor admite existența civilizațiilor extraterestre decât atunci când un mic OZN le va ateriza în sufragerie.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11664
  2. Foto: yogaesoteric.net
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...