Un OZN si cativa extraterestri au aterizat in 2011 in Siberia ! Autoritatile au incercat sa musamalizeze acest caz !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Extraterestrii au devenit in ultima perioada, din ce in ce mai interesati de contactele cu pamantenii, probabil si pentru faptul ca, odata cu trecerea anilor, oamenii, au inceput sa accepte existenta vietii extraterestre la nivel general. In afara de acestia, exista tot felul de ufologi, care sustin ca extraterestrii, nu numai ca vom lua contact cu ei oficial, ci ei s-au implicat si in „modelarea” speciei umane acum sute de mii de ani (vedeti cazul reptilienilor Anunnaki).

O informatie care a fost publicata in ziarul britanic, Daily Mail[1], la data de 26 august 2011, a devenit foarte viral printre internaunii pasionati de ufologie, asta datorita informatiilor senzationale ce se prezinta. Intr-un clip filmat in regiumea Irkutsk din Siberia, se observa cum un obiect zburator neidentificat,  lumineaza cerul. Cei care au fost martori la incident, declara ca au vazut si fiinte umanoide ce se deplasau la departare de acestia, asa ca putem vorbi si de o intalnire de gradul III.


Initial s-a cerut si opinia armatei, crezandu-se ca aceasta efectueaza exercitii folosind dispozitive neconventionale, insa raspunsul armatei a fost unul negativ. Cu cateva ore inainte de eveniment, controlorii de trafic aerian din Yakutks, din Siberia, declarau ca au interceptat pe radar un Obiect Zburator Neidentificat, iar cand au incercat sa-i contacteze, acestia au auzit niste voci ciudate, din care nu puteau intelege nimic.

SURSE


1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2030415/Siberian-UFO-Film-clip-claims-little-green-men-walking-spaceship-crash.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...