Un paradox al liberalismului: liberalii sunt împotriva libertății de exprimare, susțin cenzura internetului și vaccinarea obligatorie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un paradox al liberalismului: liberalii sunt impotriva libertatii de exprimare, sustin cenzura internetului si vaccinarea obligatorie. Majoritatea oamenilor considera, in mod gresit, ca liberalismul are legatura cu “libertatea”. Gresit! Liberalismul este fratele socialismului.

Liberalismul si socialismul sunt doua ideologii, care au fost create de catre francmasonerie la sfarsitul Evului Mediu, cu scopul de a instaura un Guvern Mondial. Noua Ordine Mondiala este o combinatie de comunism si capitalism, un comunism global. Noua Ordine Mondiala are trei stadii: socialism -> comunism -> liberalism.


Liberalismul este forma avansata a comunismului, forma in care statele nu mai exista, valorile nationale sunt distruse, iar oamenii si-au pierdut identitatile. Aceasta este o dictatura globala. In esenta, liberalismul doreste sa distruga natiunile si valorile nationale. Pentru multi pare ciudata ideea ca globalizarea inseamna comunism si capitalism la un loc.

Globalistii sunt comunisti pentru ca sustin casatoriile LGBT, multiculturalismul (aducerea de imigranti), cenzura internetului, a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, anularea dreptului de proprietate etc. si sunt capitalisti pentru ca sustin multinationalele si bancile.

China este exemplul cel mai clar. China este un model pentru Noua Ordine Mondiala. Este locul unde capitalismul lucreaza impreuna cu comunismul. Pentru o persoana necunoscatoare asa ceva este incredibil, insa aceste ideologii au fost create de catre Iluminati pentru controlul oamenilor.

In Occident, Marxismul Cultural (neomarxismul/progresismul/liberalismul/globalismul) aproape ca a distrus valorile nationale. Au inceput sa apara reactiile nationalistilor, care au inceput sa-i voteze pe politicienii nationalisti, blocand astfel ascensiunea globalizarii.

Diferenta dintre vechii comunisti (marxist-leninisti) si noii comunisti (neomarxisti/progresisti/liberali/globalisti) este ca vechii comunisti sustineau lupta proletarilor impotriva capitalistilor, in timp ce noii comunisti sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii. Noii comunisti impart oamenii in doua categorii: “victime” (minoritatile) si “opresori” majoritatea. De la aceste doua categorii, neomarxistii au reusit sa arunce in haos Occidentul.

Partea buna in toata aceasta situatie este ca oamenii au inceput sa inteleaga ce se intampla si ii sustin pe nationalisti.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...