Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !

Distribuie!by Despre “darele mortii”, cunoscute ca si “Chemtrails”, lumea a inceput sa vorbeasca, sa le studieze cat se poate de intens. Nu exista zi, pe Planeta, fara ca oamenii sa vada aceste siaje (dare), care nu au nicio legatura cu motoarele avioanelor, desi, asa incercau acum multi ani niste propagandisti […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre “darele mortii”, cunoscute ca si “Chemtrails”, lumea a inceput sa vorbeasca, sa le studieze cat se poate de intens. Nu exista zi, pe Planeta, fara ca oamenii sa vada aceste siaje (dare), care nu au nicio legatura cu motoarele avioanelor, desi, asa incercau acum multi ani niste propagandisti sa ne “linisteasca”. Aceste avioane cisterna, pentru ca, asa le putem numi, au rolul clar si precis de a otravi. Aceste chemtrails, sint substante chimice extrem de periculoase si nu sint “pentru combatarea daunatorilor”, asa cum minteau mai multe persoane.

Un exemplu concret de opozitie fata de Chemtrails, l-a avut avut si Ted Gunderson, fostul sef al FBI-ului, care cerea in fata Congresului American: “Chemtrails trebuiesc oprite imediat!” Bineinteles, ca masonii nici nu l-au luat in seama, ba mai mult a inceput sa fie indepartat, incet-incetisor. Dezvaluirile despre impactul otravitor a Chemtrails fata de oameni, au continuat cu Edward Snowden, cel care a socat o planeta intreaga cu dezvaluirile sale, cu privire la spionajul NSA, pe care il practica americanii peste tot in lume. Dupa ce Rusia i-a oferit azil politic, Snowden a inceput sa vorbeasca si sa vorbeasca. Acesta a vorbit si despre Chemtrails, fiind un cunoscator al “fenomenului” si a spus cu vehementa ca este o uriasa conspiratie pentru decimarea omenirii, confirmand ceea ce spuneau multe persoane inaintea sa.


In acest articol, veti vedea cum niste piloti, uita sa opreasca pulverizatoarele de Chemtrails, cu putin timp inainte de aterizare si ce urmeaza este, spectaculos, dar acest “spectacol”, reflecta adevarul crud:

“Un pilot al unui avion comercial a făcut o greșeală care dovedește existența “chemtrails” – a uitat să oprească pulverizatoarele înainte de a ateriza! In video se poate observa aterizarea avionului în timp ce încă pulverizează chemtrails . Aceasta este prima dovada empirică pentru a întări afirmațiile făcute de persoane – amatorii de ” teoria conspiratiei” – care spuneau cum companiile aeriene sunt utilizate de către guvern pentru a pulveriza aerosoli în aer fără știrea sau consimțământul poporului. Cu dovada aceasta, publicul are acum dreptul legal de a înainta procese, utiliza citații și a forța descoperirea de dovezi.

În ciuda faptului că avionul aterizează în vreme de ceață, emisia de chemtrails este de necontestat; existența lor nu poate fi negată sau explicată. În primul rând, traseele NU sunt provin din partea din spate a motoarelor cu reacție. În al doilea rând, traseele nu sunt pur și simplu apă la final de pe marginile aripilor, deoarece pe măsură ce trece avionul, în afară de emisiile de traseu , există în mod clar spray-uri care ies din mai multe secțiuni în partea din spate a aripilor. Vă invităm să vizionați clipul prezentat mai sus !”[1]

Vedeti video-ul de mai jos !


SURSE

1. http://intunel.com/2014/07/25/un-pilot-uita-sa-opreasca-pulverizatoarele-chemtrails-inainte-sa-aterizeze/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro