Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca Iluminatii doresc cu ardoare implantarea microcipurilor in oameni, asa cum se intampla in cazul animalelor, nu a fost niciodata o “teorie a conspiratiei”, asa cum le plac unora sa afirme, ci vorbim de un plan, bine ticluit, pe care Nelson Rockefeller i l-a revelat lui Aaron Ruso, inca de acum douazeci de ani, desi aceasta idee este cu mult mai veche.

ANBC finlanda-un-politician-al-partidului-de-extrema-dreapta-cere-microciparea-saracilor-154584

Mai multe aflam de pe pagina B1 TV:


“Un politician din Finlanda propune ca persoanele care primesc ajutor social să fie microcipate. Pasi Maenranta este membru al partidului de extrema dreapta True Finns. Inițiativa vine după zvonurile legate că astfel de ajutoare ar fi ajuns la membrii Statului Islamic, potrivit știripesurse.ro.

“Nu știm în ce situații pleacă oamenii în afara țării. Este posibil ca ajutoarele noastre sociale să fie folosite pentru a întreține o viață de lux în țări cu un cost mai scăzut al nivelului de trai. Sper să schimbăm acest lucru”, este de părere Maenranta. Politicianul adaugă că microciparea ar trebui să fie voluntară, iar unul dintre beneficii ar fi faptul că face mai ușor de găsit persoanele dispărute.”[1]

SURSE

1. http://www.b1.ro/stiri/externe/finlanda-un-politician-al-partidului-de-extrema-dreapta-cere-microciparea-saracilor-121167.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...