Un profesor din Franța a fost suspendat pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie

by “Nebunie totală! Un profesor din Franța a fost SUSPENDAT pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie După legea votată de Adunarea Națională, prin care site-urile pro viață au fost scoase în afara legii, un incident aduce în prim plan isteria laicismului. Un profesor francez din departamentul Indre, care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nebunie totală! Un profesor din Franța a fost SUSPENDAT pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie

După legea votată de Adunarea Națională, prin care site-urile pro viață au fost scoase în afara legii, un incident aduce în prim plan isteria laicismului. Un profesor francez din departamentul Indre, care preda la școala primară, a fost suspendat pentru că a „încălcat principiul laicității statului”. De ce? Pentru că le-a citit elevilor  pasaje din Sfânta Scriptură.
Pofesorul a fost dat pe mâna superiorilor ierarhici, printr-o scrisoare anonimă, de părinții copiilor, deranjați că acesta a citit pasaje din Bibile,  scrie presa franceză. Reclamanții s-au plâns că lecturarea Bibliei ar fi o infracțiune, greu de trecut cu vederea, prin încălcarea principiului laicității statului, care acordă religiei un spațiu limitat in viața publică a Franței.
Incidentul a avut loc în școala primară din Malicornay, din centrul Franței.  După ce părinții au trimis scrisoarea anonimă vitriolantă, acuzând „derapajele” profesorului, prin citirea Bibliei, a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a se stabili „dacă învățăturile sale cu caracter religios catolic sunt în conformitate cu programa școlară”. În urma anchetei, s-a decis suspendarea profesorului. Măsură considerată absolut nedreaptă chiar de către primarul localității, François Broggi. Acesta a spus că profesorul trebuia să ia cel mult un avertisment și că sancționarea sa fost un act punitiv mult prea dur.
Nu ar fi primul caz de acest gen din Franța. La finele anului trecut, în vizorul apărătorilor laicității statului a intrat statuia Fecioarei Maria din orașul Publier. Magistrații francezi au cerut scoaterea statuii Fecioarei Maria, considerată un simbol religios, dintr-un parc public, în termen de trei luni, pe motiv că are un caracter ostentativ.”[1]

Franta este un stat bolsevic, la fel ca si Norvegia, Suedia, adica tari unde revolutia neomarxistilor a reusit si a reusit sa implimenteze progresismul.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Nebunie-totala-Un-profesor-din-Franta-a-fost-SUSPENDAT-pentru-ca-le-a-citit-elevilor-pasaje-din-Biblie-141501
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
Rusia: "200.000 de tone de petrol pe zi, transportat de ISIS la rafinariile din Turcia"
Departamentul de stat american nervos după noile acuzații ale Turciei privind implicarea CIA în puci
William Shakespeare (alias Francis Bacon): "Iadul este gol și toți diavolii sunt aici"
Hillary Clinton și ISIS finanțați de Qatar! SUA împreună cu Qatarul îi finanțează pe teroriștii ISIS!
Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian: "Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!"
Turcia îi cere Europei să nu ridice ziduri împotriva "refugiaţilor"
UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
Depozitele de arme letale găsite în Siria, livrate de SUA și NATO
Fundația lui George Soros a decis încetarea activităților din Turcia, după ce Erdogan l-a acuzat pe miliardar că încearcă să destrame națiuni
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro