Un proiect ultrasecret al armatei americane: Mașina care putea zbura

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In istoria omenirii se afla un proiect ultrasecret inedit, care apartine armatei americane. SUA au avut intentia la un moment dat sa construiasca o masina care putea zbura.

Proiectul unei masini de teren zburatoare nu a fost pus niciodata in aplicare, el existand doar la nivelul unor schite, din cauza costurilor prea mari, scrie Fox News. O companie care a avut contracte cu armata americana a facut recent public acest proiect ultrasecet al anilor 1960.


Compania BAE Systems a prezentat planul unui “Jeep zburator” conceput de British Aerospace Corporation. Masina zburatoare a armatei ar fi avut scopul de face misiuni de recunoastere in orice mediu posibil.

Masina era dotata cu 12 ventilatoare directionale, care o ajutau sa se ridice de la sol si sa treaca peste obstacolele care ii apareau in cale. Din pacate, costul urias implicat de construirea masinii a facut ca ea sa nu fie produsa niciodata.”[1]


SURSE

  1. https://ziare.com/international/america/un-proiect-ultrasecret-al-istoriei-masina-care-putea-zbura-video-1241796
  2. Foto: Fox News

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cititul pe computer sau smartphone afecteaza somnul datorita intensitatii luminii albastre a ecranului ! Oamenii de stiinta ne recomanda sa nu citim carti de pe computer ori smartphone inainte de culcare !

Kosonii dacilor furati din Sarmizegetusa sunt vanduti cu mii de dolari in SUA

George Soros va pierde alegerile în România!

BBC susține în mod fals că “Siria construiește în continuare arme chimice”! Aceleași minciuni le-au spus și despre Irak!

Războiul din Vietnam – incidentul din Golful Tonkin a fost minciuna folosită de SUA prin care au declanșat războiul

Închide