Un proiect ultrasecret al armatei americane: Mașina care putea zbura

Distribuie!

„In istoria omenirii se afla un proiect ultrasecret inedit, care apartine armatei americane. SUA au avut intentia la un moment dat sa construiasca o masina care putea zbura.

Proiectul unei masini de teren zburatoare nu a fost pus niciodata in aplicare, el existand doar la nivelul unor schite, din cauza costurilor prea mari, scrie Fox News. O companie care a avut contracte cu armata americana a facut recent public acest proiect ultrasecet al anilor 1960.


Compania BAE Systems a prezentat planul unui „Jeep zburator” conceput de British Aerospace Corporation. Masina zburatoare a armatei ar fi avut scopul de face misiuni de recunoastere in orice mediu posibil.

Masina era dotata cu 12 ventilatoare directionale, care o ajutau sa se ridice de la sol si sa treaca peste obstacolele care ii apareau in cale. Din pacate, costul urias implicat de construirea masinii a facut ca ea sa nu fie produsa niciodata.”[1]


SURSE

  1. https://ziare.com/international/america/un-proiect-ultrasecret-al-istoriei-masina-care-putea-zbura-video-1241796
  2. Foto: Fox News

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...